Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 10 de novembre de 2016, de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual s'actualitzen les relacions de llocs de treball aprovades i publicades mitjançant la Resolució de 18 de maig de 2016, de la Presidència de la Generalitat i de les conselleries, així com dels organismes i entitats gestionats per la conselleria competent en matèria de funció pública



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7917 de 15.11.2016
Número identificador:  2016/8978
Referència Base de Dades:  008568/2016
 



RESOLUCIÓ de 10 de novembre de 2016, de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual s'actualitzen les relacions de llocs de treball aprovades i publicades mitjançant la Resolució de 18 de maig de 2016, de la Presidència de la Generalitat i de les conselleries, així com dels organismes i entitats gestionats per la conselleria competent en matèria de funció pública (DOCV 7790, 25.05.2016). [2016/8978]

Mitjançant la Resolució de 18 de maig de 2016 (DOCV 7790, 25.05.2016), de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, es van aprovar les relacions de llocs de treball de la Presidència de la Generalitat i de les conselleries, així com dels organismes i entitats gestionats per la conselleria competent en matèria de funció pública.

L'article 43 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana (LOGFPV), establix que les relacions de llocs de treball es publicaran almenys una vegada a l'any en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, i es preveu en l'article 26 del Decret 56/2013, de 3 de maig, del Consell, pel que s'establixen els criteris generales per a la classificació dels llocs de treball, i el procediment d'elaboració i aprovació de las relaciones de llocs de treball de l'Administració de la Generalitat, que podran publicar-se actualitzacions d'estes al llarg del període mencionat.



L'actualització de les relacions de llocs de treball que ara es publica, incorpora únicament les variacions ocorregudes en les mateixes des de la seua última publicació.

De conformitat amb l'article 22 del Decret 56/2013, les modificacions que han afectat a tot un col·lectiu de llocs de treball han sigut consultades prèviament davant de la Comissió Mixta per a l'Estudi dels Llocs de Treball (CMEPT), reunida el 5 d'octubre de 2016. També, la present actualització de les relacions de llocs de treball ha sigut exposada davant de la Mesa Sectorial de la Funció Pública, i la Comissió d'Interpretació, Vigilància i Estudi del II Conveni Col·lectiu per al personal laboral al servici de l'administració autonòmica, reunides el dia 28 d'octubre de 2016.

La Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, ha informat favorablement l'actualització de les relacions de llocs, en compliment del que establixen els articles 34.2 i 41.2 de la LOGFPV i 26 del Decret 56/2013.

Per tot allò exposat anteriorment, vista la proposta efectuada per la Direcció General de Funció Pública, i en virtut de les competències atorgades per l'article 9 de la Llei 10/2010, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i article 26 del Decret 56/2013, de 3 de maig, del Consell, pel qual s'establixen els criteris generals per a la classificació dels llocs de treball, i el procediment d'elaboració i aprovació de les relacions de llocs de treball de l'Administració de la Generalitat, resolc:



Primer

Actualitzar les relacions de llocs de treball aprovades i publicades mitjançant la Resolució de 18 de maig de 2016, de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques (DOCV núm 7790, de 25.05.2016), que figuren en els annexos d'esta resolució, i que corresponen a les conselleries i organismes següents:



1. Presidència de la Generalitat.

2. Vicepresidencia y Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

3. Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

4. Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

5. Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

6. Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

7. Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

8. Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

9. Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

10. Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

11. Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF).

12. Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT).



13. Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP).

14. Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana (ISEACV).

15. Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA).

16. Institut Valencià de la Joventut. Generalitat Jove (IVAJ).

17. CulturArts Generalitat.

18. Institut Valencià d'Administració Tributària (IVAT).



Segon

Publicar l'esmentada actualització en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que tindrà efectes des de l'endemà de la seua publicació.





Esta resolució posa fi a la via administrativa i contra ella podrà interposar-se recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptats des de l'endemà de la recepció de la notificació, davant del Jutjat del Contenciós Administratiu que corresponga. No obstant, podrà interposar-se potestativament recurs de reposició en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la seua notificació, davant del mateix òrgan que va dictar l'acte que es recorre. Tot això de conformitat amb el que estableixen els arts. 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú i els arts. 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



València, 10 de novembre de 2016.– La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques: Gabriela Bravo Sanestanislao.

Mapa web