Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Puçol. Convocatòria del procés selectiu per a la cobertura en propietat de dues places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8647 de 02.10.2019
Número identificador:  2019/8969
Referència Base de Dades:  008650/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Puçol



Convocatòria del procés selectiu per a la cobertura en propietat de dues places d'agent de policia local. [2019/8969]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 73, de 15 d'abril de 2019, es van publicar íntegrament les bases que regixen la convocatòria per a proveir dues places d'agent de la policia local, una per torn lliure i una altra per torn de mobilitat.

Per Resolució d'Alcaldia número 3265/2019, de 24 de juliol, s'ha resolt modificar les bases de l'esmentat procés selectiu, atenent el requeriment remés per l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, havent-se publicat eixa modificació en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 155 de 13 d'agost de 2019.



Una de les modificacions fa referència al termini de presentació d'instàncies, que comptarà a partir de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i no des de la publicació en el Boletín Oficial del Estado.

En el Boletín Oficial del Estado número 200, de data 21 d'agost de 2019, s'ha publicat un extracte de la present convocatòria.

De conformitat amb les bases que regixen l'esmentat procés selectiu, la convocatòria es realitza per a la cobertura en propietat de dues places d'agent de policia local, subgrup C1, de l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, que l'Ajuntament de Puçol va incloure en l'oferta d'ocupació pública de 2017 (DOGV 8307, 31.05.2017). Una de les places serà coberta per torn lliure per mitjà d'oposició i l'altra per mitjà de torn de mobilitat per concurs.



Tal com es publica en el Boletín Oficial del Estado abans mencionat, i segons la modificació realitzada en les bases, el termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan pertoque de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les mateixes bases.



Puçol, 10 de setembre de 2019.– L'alcaldessa: M.ª Paz Carceller Llaneza.

Mapa web