Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Albal. Convocatòria i bases del procés selectiu per a la provisió en propietat de tres places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8650 de 07.10.2019
Número identificador:  2019/9008
Referència Base de Dades:  008748/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Albal



Convocatòria i bases del procés selectiu per a la provisió en propietat de tres places d'agent de policia local. [2019/9008]

Per mitjà del Decret número 2019/1853, de data 9 d'agost de 2019, de l'Alcaldia de l'Ajuntament d'Albal (València), s'ha convocat un procés selectiu i s'han publicat les bases per a la provisió en propietat de tres places d'agent de la policia local:



Personal funcionari en propietat.

Nombre de places: tres.

Escala: bàsica d'administració especial.

Subescala: serveis especials.

Classe: policia local.

Categoria: agent.

Forma de provisió: les dues places de torn lliure per oposició, i una plaça de mobilitat, per concurs.

Les bases que regeixen la convocatòria es van publicar íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de València número 164, de 27 d'agost de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

Així mateix, es publica un extracte de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (en què s'indica que el termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a partir de l'endemà de l'extracte de la convocatòria en el DOGV).

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de València (quan siga procedent) i en el web i al tauler electrònic d'edictes de l'Ajuntament d'Albal.



Albal, 23 de setembre de 2019.– L'alcalde: Ramón Marí Vila.

Mapa web