Ficha disposicion

Ficha disposicion





ORDRE JUS/989/2019, de 23 de setembre, per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones admeses i excloses en el procés selectiu per a l'ingrés, pel sistema general d'accés lliure, al cos de gestió processal i administrativa de l'Administració de justícia.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8658 de 17.10.2019
Número identificador:  2019/9798
Referència Base de Dades:  009009/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Administració de l'Estat
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, cossos de l'Administració de Justícia, C/C1



ORDRE JUS/989/2019, de 23 de setembre, per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones admeses i excloses en el procés selectiu per a l'ingrés, pel sistema general d'accés lliure, al cos de gestió processal i administrativa de l'Administració de justícia. [2019/9798]

Una vegada finalitzat el termini de presentació d'instàncies, i de conformitat amb el que estableixen l'article 20 del Reglament d'ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de justícia, aprovat pel Reial decret 1451/2005, de 7 de desembre, i la disposició dotze de l'Ordre JUS/291/2019, de 4 de març, per la qual s'estableixen les bases comunes que han de regir els processos selectius per a l'ingrés o l'accés als cossos de funcionaris al servei de l'Administració de justícia.

Aquest ministeri ha resolt:



Primer

Aprovar les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos a les proves selectives per a accés pel sistema general d'accés lliure al cos de gestió processal i administrativa, convocades per l'Ordre JUS/764/2019, de 10 de juliol, i publicar en l'annex I les llistes provisionals d'aspirants exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió que s'indiquen en l'annex II.



Segon

Les llistes certificades completes quedaran exposades al públic en la pàgina web del Ministeri de Justícia www.mjusticia.es, en les pàgines web de les comunitats autònomes que convoquen places i en el punt d'accés general www.administracion.gob.es.

Els aspirants hauran de comprovar no solament que no figuren en la llista d'exclosos, sinó, també, que els seus noms i altres dades consten correctament en la llista d'admesos.



Tercer

La inclusió d'aspirants en aquesta llista d'admesos a les proves selectives, pel torn general i pel contingent de reserva per a persones amb discapacitat, no comporta en cap cas el reconeixement per part de l'Administració que aquests posseeixen els requisits generals o particulars exigits en la respectiva ordre de convocatòria. L'acreditació i verificació d'aquests requisits tindrà lloc per als aspirants que superen el procés selectiu, abans de ser nomenats funcionaris, tal com indica l'article 23 del Reglament d'ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de justícia; en la disposició quinze de les bases comunes, i en la base huitena de l'ordre de convocatòria.



Quart

De conformitat amb el que disposa la disposició dotze de l'Ordre JUS/291/2019, de 4 de març, per la qual s'estableixen les bases comunes que han de regir els processos selectius per a ingrés o accés als cossos de funcionaris al servei de l'Administració de justícia, els aspirants exclosos disposaran d'un termini de deu dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta ordre en el Boletín Oficial del Estado, per a esmenar el defecte que n'haja motivat l'exclusió o l'omissió, circumstància que, si escau, donarà origen a l'oportuna rectificació de les llistes d'admesos.

Els aspirants que no esmenen l'exclusió o no al·leguen l'omissió, dins del termini, i amb justificació del seu dret a ser-hi admesos, seran definitivament exclosos del procés.



Cinqué

El primer exercici de la fase d'oposició es realitzarà el dia 23 de novembre, en l'horari i als llocs que s'indicaran en l'ordre per la qual s'aproven les llistes definitives d'aspirants admesos i exclosos.





Madrid, 23 de setembre de 2019.– La ministra de Justícia, p. d. (O JUS/125/2019, 05.02.2019), la directora general de Relacions amb l'Administració de justícia: Esmeralda Rasillo López.

Mapa web