Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 23 de novembre de 2016, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'ordena la publicació del Pacte de legislatura per a la reducció de la temporalitat del personal gestionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7930 de 02.12.2016
Número identificador:  2016/9651
Referència Base de Dades:  009105/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: personal estatutari d'institucions sanitàries



RESOLUCIÓ de 23 de novembre de 2016, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'ordena la publicació del Pacte de legislatura per a la reducció de la temporalitat del personal gestionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. [2016/9651]

En la sessió de data 14 de març de 2016, en l'àmbit de la Mesa Sectorial de Sanitat, les representacions de l'Administració de la Generalitat i de les organitzacions sindicals van aprovar el pacte que s'hi adjunta, que va ser firmat el 27 de juliol de 2016. Aquest pacte s'enquadra dins de la política de recursos humans de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

L'article 38.1 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, estableix que al si de les meses de negociació corresponents, els representants de les administracions públiques podran concertar pactes i acords amb la representació de les organitzacions sindicals legitimades a aquests efectes, per a la determinació de condicions de treball dels funcionaris de les administracions esmentades.





Per tot això, resolc:



Publicar el Pacte de legislatura per a la reducció de la temporalitat del personal gestionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



València, 23 de novembre de 2016.–La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública: Carmen Montón Giménez.





Pacte de legislatura per a la reducció

de la temporalitat del personal gestionat

per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública



Dins de la política de recursos humans d'aquesta Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, es fixen, com a criteris estratègics en relació amb les ofertes públiques d'ocupació i, en consonància, amb els resultats del Pla d'ordenació de recursos humans que s'està elaborant, les mesures següents:



1. Les OPE 2017-2019 de la present legislatura s'elaboraran amb caràcter anual i amb la intenció de revertir l'elevada taxa de temporalitat de la nostra plantilla, i reduir-la a percentatges de temporalitat estructural tècnica segons especialitat, que es fixaran d'acord amb els criteris que respecte d'això s'establisquen en el Pla d'ordenació de recursos humans, que es negociarà amb els sindicats amb representació en la Mesa Sectorial de Sanitat. En qualsevol cas, s'oferirà el nombre més elevat de llocs de treball que permeta la normativa estatal bàsica vigent.



2. La Direcció General de Recursos Humans i Econòmics es compromet a buscar solucions a la situació d'estabilitat en l'ocupació dels funcionaris de gestió sanitària, en el termini més breu possible, és a dir, si és possible, ja en l'OPE 2017. Es crearà una mesa tècnica específica per a treballar la possibilitat de sustentar un procés de convocatòries de consolidació d'ocupació per als llocs de caràcter estructural corresponents als distints cossos i escales de funcionaris gestionats per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que estiguen exercits interinament amb anterioritat a l'1 de gener de 2005.





3. Des d'aquesta Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, de forma consensuada amb la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques, es treballarà per a l'eliminació de les taxes de reposició que limiten la consolidació d'ocupació estable a la nostra comunitat autònoma.



4. Prèviament a la realització dels processos selectius de nou ingrés i en cada una de les categories convocades es portaran a efecte processos de mobilitat voluntària de personal (concurs de trasllats).

5. Les categories de personal que apareixen en les OPE 2014, 2015 i 2016, quan siguen coincidents s'agruparan en una única convocatòria.



València, 27 de juliol de 2016



Per l'Administració:

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública: Carmen Montón Giménez.

El director general de Recursos Humans i Econòmics: Justo Herrera Gómez.



Per les organitzacions sindicals:

CEMSATSE: Andrés Canovas Martínez.

CC.OO.: Carlos Boïls Rodríguez.

UGT: Jesús García Conejos

CSIF: Rafael Cantó Pastor.

SIMAP - Intersindical Salut: Concha Ferrer Tuset

Mapa web