Ficha disposicion

Ficha disposicion





Modificació de la Resolució de data 15 de novembre de 2016, del director gerent del Consorci Hospital General Universitari de València



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7935 de 13.12.2016
Número identificador:  2016/9854
Referència Base de Dades:  009297/2016
 



Modificació de la Resolució de data 15 de novembre de 2016, del director gerent del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), per la qual es convocava borsa de treball temporal de diverses categories. [2016/9854]

Mitjançant la Resolució de data 15 de novembre de 2016, del director gerent del CHGUV, es va convocar una borsa de treball temporal de diverses categories, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 7926, de data 28.11.2016.

La comissió de seguiment de la contractació del CHGUV es va reunir el passat dia 29 de novembre i, després de revisar la resolució, va acordar realitzar-hi determinades modificacions.

De conformitat amb el que s'exposa, i fent ús de les atribucions contingudes en l'apartat segon, punt 10, de l'Acord d'1 de desembre de 2003, del Consell de Govern i del president del Consell, pel qual es delega per a les atribucions en matèria de personal, resolc:



Primer

Modificar l'annex I de la Resolució de 15 de novembre de 2016, de manera que:

On diu «facultatiu/iva esp. en Farmàcia Clínica», ha de dir «facultatiu/iva esp. en Farmacologia Clínica».

On diu «facultatiu/iva esp. en Farmàcia Hospitalària», ha de dir «facultatiu/iva esp. en Farmàcia Hospitalària i d'Atenció Primària».





Segon

Suprimir de l'annex I de la Resolució de 15 de novembre de 2016 les categories següents:

Tècnic/a esp. en Laboratori (TEL), codi 43.

Tècnic/a esp. en Radiodiagnòstic (TER), codi 44.

Tècnic/a superior assistencial (biòleg), codi 47.

Facultatiu/iva esp. en Psiquiatria, codi 42.



Tercer

Incorporar-hi les categories professionals següents:

Infermer/a obstètric/a ginecològic/a (comare), codi 48.

Infermer/a especialista en Infermeria del Treball, codi 49.



Quart

Obrir un termini de presentació de sol·licituds d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta modificació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), només per a les categories incorporades, indicades en l'apartat tercer (comare i infermer/a especialista en Infermeria del Treball).



Cinqué

La documentació presentada en el seu dia per les persones les categories de les quals han sigut suprimides pot ser retirada.



Sisé

Publicar aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Seté

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, pot interposar-se un recurs d'alçada davant de la Presidència del CHGUV, dins del termini d'un mes des de l'endemà de la publicació, sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que es considere procedent, de conformitat amb el que disposen els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Transcorregut aquest termini sense que s'haja interposat cap recurs, aquesta resolució serà ferma a tots els efectes.





València, 2 de desembre de 2016.– El director del CHGUV: Enrique Ortega González.

Mapa web