Ficha disposicion

Ficha disposicion





CORRECCIÓ d'errades de les resolucions del director general de Recursos Humans i Econòmics que s'indiquen en l'annex, per les quals es convoca concurs oposició, tant pel torn d'accés lliure com de promoció interna, de distintes categories i especialitats d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7938 de 16.12.2016
Número identificador:  2016/10089
Referència Base de Dades:  009438/2016
 



CORRECCIÓ d'errades de les resolucions del director general de Recursos Humans i Econòmics que s'indiquen en l'annex, per les quals es convoca concurs oposició, tant pel torn d'accés lliure com de promoció interna, de distintes categories i especialitats d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. [2016/10089]

Advertit un error material en el tema 6 del temari de normativa sanitària comuna en les resolucions del director general de Recursos Humans i Econòmics que s'indiquen en l'annex, per les quals es convoca concurs oposició pel torn d'accés lliure i promoció interna per a la provisió de vacants de diverses categories i especialitats d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, es procedeix a la seua correcció.



On diu:

«6. Decret 137/2003, de 13 de juliol, pel qual es regulen la jornada i els horaris de treball, els permisos, les llicències i les vacances del personal al servei de les institucions sanitàries de la Generalitat Valenciana»;



Ha de dir:

«6. Decret 137/2003, de 18 de juliol, pel qual es regulen la jornada i els horaris de treball, els permisos, les llicències i les vacances del personal al servei de les institucions sanitàries de la Generalitat Valenciana».

La present correcció d'errors no suposa l'obertura de nou termini de presentació de sol·licituds, al tractar-se d'un error que no comporta dubte sobre la identitat de la norma esmentada.

Contra aquesta correcció d'errors podrà interposar-se els recursos especificats en la base 8 de les respectives convocatòries.



València, 13 de desembre de 2016.– El director general de Recursos Humans i Econòmics: Justo Herrera Gómez.





ANNEX



Resolucions d'1 d'agost de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per les quals es convoca concurs oposició pel torn d'accés lliure per a la provisió de vacants de facultatiu especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Psiquiatria i Obstetrícia i Ginecologia, d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, publicades en el DOCV de 07.09.2016.





Resolucions d'11 d'octubre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per les quals es convoca concurs oposició pel torn de promoció interna per a la provisió de vacants de Facultatiu Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Psiquiatria i Obstetrícia i Ginecologia, d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, publicades en el DOGV de 24.10.2016.





Resolucions de 24 d'octubre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per les quals es convoca concurs oposició pel torn d'accés lliure i promoció interna per a la provisió de vacants de facultatiu especialista en Anestesiologia i Reanimació i facultatiu especialista en Radiodiagnòstic, d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, publicades en el DOGV de 17.11.2016.



Resolucions de 25 de novembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per les quals es convoca concurs oposició pel torn d'accés lliure i promoció interna per a la provisió de vacants de facultatiu especialista en Aparell Digestiu, facultatiu especialista en Oftalmologia i facultatiu especialista en Medicina Intensiva, d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, publicades en el DOGV d'01.12.2016.



Resolucions de 25 de novembre de 2016, del director general de Recursos Humans i Econòmics, per les quals es convoca concurs oposició pel torn d'accés lliure i de promoció interna per a la provisió de vacants de facultatiu especialista en Psicologia Clínica i metge de la Unitat d'Hospitalització a Domicili, d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, publicades en el DOGV de 13.12.2016.

Mapa web