Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 16 de setembre de 2011, del director de l'Institut Cartogràfic Valencià, per la qual es fa pública la Convocatòria del VI Premi Cartografia i Territori Pare Tosca per a projectes de fi de carrera i treballs d'investigació sobre cartografia 3D, teledetecció i ordenació del territori.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6613 de 21.09.2011
Número identificador:  2011/9578
Referència Base de Dades:  009713/2011
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Institut Cartogràfic Valencià
    Grup temàtic: Premis



RESOLUCIÓ de 16 de setembre de 2011, del director de l'Institut Cartogràfic Valencià, per la qual es fa pública la Convocatòria del VI Premi Cartografia i Territori Pare Tosca per a projectes de fi de carrera i treballs d'investigació sobre cartografia 3D, teledetecció i ordenació del territori. [2011/9578]

L'Institut Cartogràfic Valencià, d'ara en avant ICV, com a Organisme autònom de caràcter mercantil, adscrit a la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient té com a objectius, l'impuls, la coordinació i el foment de les tasques de desenrotllament cartogràfic, fotogramétric, geodèsic, topogràfic i de qualsevol altra tecnologia geogràfica en l'àmbit de les competències de la Generalitat Valenciana.



Des de l'ICV, es considera important implicar-se en el món universitari per mitjà del reconeixement i estímul de l'activitat dels alumnes que cursen estudis relacionats amb els objectius de l'entitat.



Amb l'objectiu de dinamitzar esta activitat, el Consell rector de l'ICV, va acordar en la seua reunió de 17 de maig de 2005, la creació dels premis de "Cartografia i Territori Pare Tosca", dirigits als alumnes que hagen presentat el Projecte de Fi de Carrera o treballs d'investigació en qualsevol Universitat de la Comunitat Valenciana en l'últim any acadèmic. Els premis convocats oferixen l'oportunitat d'incentivar els treballs relacionats amb els objectius de l'ICV, així com la possibilitat d'oferir suport tècnic al guanyador perquè puga desenrotllar el seu projecte dins de l'ICV.

Per tot això, i en execució de l'Acord del Consell rector de l'ICV, de 17 de maig de 2005, resolc



Únic

Procedir a la convocatòria pública del VI Premi Cartografia i Territori Pare Tosca per a projectes de fi de carrera i Treballs d'investigació sobre cartografia 3D, teledetecció i ordenació del territori, incloses les bases com a annex I de la present Resolució.





Disposició final



Esta resolució entrarà en vigor l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.



València, 16 setembre de 2011.- El director de l'ICV: Emilio Forcén Tàrrega.





ANNEX I



Bases per a la concessió del VI Premi de Cartografia i Territori Pare Tosca, dirigit a reconéixer i estimular la creació tècnica, l'enginy i l'esforç en la realització de projectes de fi de carrera o treballs d'investigació relacionades amb la Cartografia 3D, la Teledetecció i l'Ordenació del Territori.



Base primera. Objecte

És objecte de la present resolució la convocatòria del VI Premi de Cartografia i Territori Pare Tosca, dirigit a reconéixer i estimular la creació tècnica, l'enginy i l'esforç en la realització de projectes de fi de carrera o treballs d'investigació relacionades amb la Cartografia 3D, la Teledetecció i l'Ordenació del Territori.



Base segona. Publicitat

Esta convocatòria es publicarà en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i serà remesa a les universitats de la Comunitat Valenciana, estant disponible a més en la pàgina web de l'ICV (www.icv.gva.es).







Base tercera. Condicions de participació

Els participants hauran de complir els requisits previstos en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions i a més hauran de:

a) Ser autors dels treballs que opten al premi.

b) Haver estat matriculat en qualsevol de les carreres oficials, de primer o segon cicle, de les universitats radicades a la Comunitat Valenciana, o haver realitzat el curs d'especialització o postgrau per al que va presentar el treball en una Universitat de la Comunitat Valenciana.



c) Haver aprovat el corresponent projecte o treball d'investigació durant el curs acadèmic 2010-2011.

El premiat haurà d'estar al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i enfront de la Seguretat Social, de conformitat amb el que establix l'article 14.1.E, de la Llei 38/2003 General de Subvencions, per a la qual cosa, podrà autoritzar a l'ICV, perquè obtinga directament l'acreditació del compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, a fi de simplificar i reduir les càrregues administratives en els procediments gestionats per l'administració de la Generalitat i el seu sector públic, de conformitat amb el que establix l'article 5 del Decret 165/2010, de 8 d'octubre, del Consell. En el cas de no reunir els requisits per a estar obligats a presentar les declaracions o documents a què es referixen les obligacions anteriors, aportarà la declaració responsable del dit extrem.



Base quarta. Contingut dels treballs

Els projectes o treballs d'investigació hauran de versar sobre Cartografia 3D, Teledetecció o Ordenació del Territori i podran presentar-se en qualsevol de les dos llengües oficials de la Comunitat Valenciana.





Base quinta. Requisits dels treballs

5.1. Els treballs hauran d'haver sigut prèviament aprovats per les respectives escoles o facultats universitàries.

5.2. Haver sigut realitzat per un autor que complisca els requisits inclosos en el punt 3, anterior.

5.3. No haver sigut prèviament publicat.

5.4. Es presentarà una còpia del projecte o tesi en format digital, compatible amb Microsoft Office.

5.5. El treball es presentarà amb els mateixos formats i extrems amb els que ha obtingut en la seua escola o facultat universitària, la validesa com a treball de fi de carrera, tesina, etc. No s'introduiran simplificacions ni ampliacions o cap addició.

5.6. Els treballs presentats en una altra llengua diferent de les oficials de la Comunitat Valenciana hauran de presentar-se degudament traduïts en la seua totalitat.



Base sexta. Exclusions

6.1. Queden excloses les tesis doctorals, no així els treballs d'investigació de tercer cicle realitzats per a obtindre la suficiència investigadora.

6.2. Queden exclosos els treballs firmats col·legiadament per més d'un autor.



Base Setena. Presentació de sol·licituds, formalització i termini de les mateixes

1. Les sol·licituds per a optar al Premi, segons model que figura com a annex II a la present resolució, podran presentar-se:

- En el Registre de l'ICV, siti en 46022 València, carrer Santos Justo i Pastor 116, davall,

- O en qualsevol de les dependències previstes en l'article 38, paràgraf Quart, de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En este cas, els interessats hauran de remetre per mitjà de fax al número 963 425 951 de l'ICV, còpia de l'annex II, en el que conste el segell i data de presentació en el Registre Oficial corresponent.

Els que així ho desitgen, podran realitzar la presentació i registre de sol·licituds, per mitjans electrònics i sol·licitar que les comunicacions i notificacions es practiquen per la dita via, una vegada transcorregut el termini previst en la disposició addicional quinta del decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel que regula la concessió de beques.

Estos tràmits tindran plena validesa d'acord amb les condicions i requisits previstos en la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'Accés Electrònic dels Ciutadans als Servicis Públics, així com en el Decret 18/2004, de 13 de febrer, del Consell, de creació del Registre Telemàtic de la Generalitat i regulació de les notificacions telemàtiques de la Generalitat. A fi de complir amb els requisits de seguretat establits, la designació de la direcció o bústia de correu electrònic, als efectes de la pràctica de notificacions a l'interessat, haurà de correspondre amb la proporcionada per la Generalitat amb domini www.cv.gva.es



1. Les dades personals de les persones sol·licitants, arreplegats en el transcurs del procediment, seran inclosos en un fitxer automatitzat de l'ICV, en els termes i condicions que s'arrepleguen en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, així com en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la referida Llei Orgànica.



Per a optar al premi, a més de la sol·licitud anterior, hauran d'acompanyar-se els documents següents:

1. Currículum vitae.

2. Exemplar del treball que opte al premi, per duplicat.

3. Certificació de l'escola universitària o facultat corresponent, de la seua aprovació com a projectes i tesines de fi de carrera i treballs de fi de curs i expressiva de la data en què va tindre lloc i la qualificació obtinguda si és el cas.

4. Document de síntesi dels treballs realitzat certificat pel tutor.



5. CD amb el treball presentat, compatible amb Microsoft Office.



7.1. El termini de presentació s'estendrà des de l'endemà a la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, fins a l'1 de desembre del 2011.

7.2. Finalitzat el termini de presentació i abans del 21 de desembre 2011, es procedirà a la valoració i selecció dels finalistes, publicant-se els mateixos en la pàgina Web de l'ICV. A partir d'eixe moment, els participants no seleccionats podran retirar els treballs presentats.

7.3. Els exemplars presentats pels finalistes, quedaran depositats en la biblioteca de l'ICV, per a incrementar els seus fons documentals.





Base octava. Procediment i forma de concessió

8.1. L'òrgan competent per a l'ordenació i instrucció serà el director de l'ICV, sent competent per a resoldre la concessió del premi, el president del Consell rector de l'ICV.

8.2. El jurat transmetrà la seua decisió al director de l'ICV, i farà constar-hi els criteris que han sigut valorats en l'elecció de l'obra guanyadora, així com la ponderació d'estos.



Base novena. Decisió del jurat

9.1. El jurat estarà integrat per:

President: el director de l'ICV.

Vocals:

- Dos representants de les universitats Valencianes.

- Dos representants de l'empresa privada.

- Dos representants d'institucions oficials de la Comunitat Valenciana.

- El tutor del projecte o treballs d'investigació que va resultar guanyador en l'última edició del Premi de Cartografia i Territori Pare Tosca.

- Un funcionari de l'ICV, amb veu però sense vot, que actuarà com a secretari.

9.2. El jurat tindrà facultats per a resoldre tots els dubtes que apareguen en la interpretació de les bases.

9.3. La decisió del jurat es donarà a conéixer el 22 de desembre del 2011.

9.4. Criteris de valoració:

El jurat seleccionarà d'entre els treballs presentats, els finalistes seguint els criteris següents:

a) Originalitat i creativitat del projecte.

b) Innovació tecnològica.

c) Rigor.

d) Aplicabilitat pràctica.

e) Qualitat de la presentació.

f) Viabilitat tècnica i econòmica del projecte amb la documentació presentada.

El jurat podrà decidir declarar desert el premi si considera que cap dels treballs presentats n'és mereixedor, així com declarar-ho ex a quo, en este cas, el jurat determinarà el projecte que podrà optar a realitzar les pràctiques en les instal·lacions de l'ICV.

El secretari del Jurat haurà d'alçar acta amb la decisió completa del premi. Esta acta haurà de ser firmada de conformitat per tots els membres del jurat.



Base desena. Premi

10.1. El premi té una dotació econòmica de dos mil dos-cents cinquanta euros (2.250,00 €), que es finançarà amb càrrec a la línia de subvenció SE000931, aplicació 14.23.4, corresponent al pressupost assignat a l'ICV l'any 2011.

El premi està distribuït de la manera següent:

- Alumne autor del projecte o treball d'investigació: Mil cinc-cents euros (1.500,00 €).

- Tutor del projecte o treball d'investigació: set-cents cinquanta euros (750,00 €).

Les quantitats corresponents al premi estan subjectes a la normativa fiscal vigent.

10.2 El guanyador podrà optar a realitzar pràctiques en les instal·lacions de l'ICV, per a la qual cosa, dins del termini dels 15 dies hàbils següents a la comunicació de la concessió del Premi, haurà de comunicar tal circumstància a l'ICV.

10.3 En cas d'exercici del dret d'opció que correspon al premiat, haurà d'acreditar a l'ICV, per mitjà d'aportació dels certificats corresponents:

No patir malaltia ni trobar-se afectat per limitació física o psíquica que impedisquen portar a terme els estudis o treballs a realitzar.

Disposar de cobertura sanitària.

10.4. Amb la finalitat de donar cobertura d'accidents, durant el temps de la pràctica, el premiat que haja optat a la realització de la mateixa, serà inclòs en una pòlissa d'assegurança per al cas d'accident individual, del que serà beneficiari.

10.5. El temps màxim per a la realització de pràctiques a què té dret el premiat, serà de 6 mesos, els quals s'efectuarien l'any 2012, estant dotada econòmicament dita pràctica amb la quantitat de Sis mil euros (6.000,00 €), que es finançaran amb càrrec a la línia de subvenció 000986 aplicació 14.23.4, corresponent al pressupost assignat a l'ICV l'any 2012, estant condicionada la seua concessió a l'existència de crèdit adequat i suficient en els pressupostos de la Generalitat per al 2012, de conformitat amb el que disposa l'Orde de 26 de setembre de 1994, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, sobre tramitació anticipada d'expedients de despeses.

10.6. La pràctica consistirà en l'aplicació del seu projecte o treball d'investigació a les actuacions que en eixe moment este duent a terme l'ICV. Els resultats obtinguts en estes pràctiques són propietat de l'ICV. Qualsevol publicació o comunicació a qualsevol entitat o organisme sobre matèries relacionades amb el tema de la pràctica haurà de obtindre la prèvia autorització del director de l'ICV.

En el supòsit que el guanyador del premi renuncie a la realització de pràctiques en l'ICV, el següent finalista, segons l'orde establit en la decisió del jurat, podrà optar a la mateixa.

10.7 Es produirà la pèrdua del dret al cobrament total o parcial de la beca, amb audiència prèvia a la persona interessada per període de 10 dies, en el supòsit de falta de justificació o de concurrència d'alguna de les causes previstes en l'article 37 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

Procedirà el reintegrament de la quantitat percebuda i l'exigència de l'interés de demora corresponent des del moment del pagament de l'ajuda fins a la data en què s'acorde la procedència del reintegrament, d'acord amb el que disposa l'article 37 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

Pel que fa als Drets, obligacions, tutories i incidències de la pràctica, és d'aplicació la Resolució del president del Consell rector de l'Institut Cartogràfic Valencià, Diari Oficial de la Comunitat Valenciana 6268, de data 17 de maig del 2010, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajudes per a la realització de pràctiques professionals en matèria de desplegament i aplicació de noves tecnologies i optimització de processos cartogràfics en l'ICV.



Base onzena. Publicació i publicitat

11.1. L'ICV es reserva la possibilitat d'editar íntegrament i en exclusiva el contingut del Projecte o Treball d'investigació en el termini dels dotze mesos següents a l'adjudicació del premi pel Jurat, sense satisfer per això cap quantitat en concepte de drets d'autor. Transcorregut el dit termini, el seu autor podrà editar-ho pel seu compte. També podrà proposar la publicació als qui no hagen obtingut el premi i hagen aportat un projecte o tesi.

11.2. Els premiats podran fer publicitat de la dita condició en capçaleres, anuncis i memòries, especificant l'any en què van ser premiats, així com a publicar o difondre la concessió del premi en qualsevol mitjà de comunicació.



Base dotzena. Aplicació de les bases

La participació en la present convocatòria implica l'acceptació íntegra de les seues bases i de la decisió del jurat, a què correspondrà resoldre quants dubtes i reclamacions es presenten, i les decisions de la qual seran inapel·lables.



Base tretzena. Règim jurídic

La concessió del premi es regirà, a més de per les bases contingudes en la present Resolució, per la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions i la resta de disposicions de desplegament i si no hi ha, s'aplicaran les normes de dret privat.

La present convocatòria del premi no contravé la Política de la Competència de la Unió Europea, no precisant de la seua notificació a la Comissió Europea per no reunir tots els requisits de l'apartat 1 de l'art.107 Tractat de Funcionament de la Unió Europea, tot això, de conformitat amb el que establix l'article 7, apartat 4 del Decret 147/2007, de 7 de setembre del Consell, pel qual, es regula el procediment de notificació i comunicació a la Comissió Europea dels projectes de la Generalitat dirigits a establir, concedir o modificar les ajudes públiques.





Base catorzena. Recursos

Contra les bases de la present convocatòria, es podrà interposar potestativament recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seua publicació, o bé directament recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seua notificació, de conformitat amb el que disposa l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, sense perjuí que puguen interposar qualsevol altre que estimen pertinent.





<div id="AquiVaUnaImagen"></div>

Mapa web