Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 21 de novembre de 2016, de la Direcció General de Justícia, per la qual es fa pública la relació de places corresponents a l'àmbit de la Comunitat Valenciana, que s'ofereixen als aspirants aprovats en les proves selectives per a ingrés en el Cos d'Auxili Judicial de l'Administració de Justícia, torn lliure, convocades per l'Ordre JUS/2681/2015, d'1 de desembre.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7944 de 27.12.2016
Número identificador:  2016/10453
Referència Base de Dades:  009741/2016
 



RESOLUCIÓ de 21 de novembre de 2016, de la Direcció General de Justícia, per la qual es fa pública la relació de places corresponents a l'àmbit de la Comunitat Valenciana, que s'ofereixen als aspirants aprovats en les proves selectives per a ingrés en el Cos d'Auxili Judicial de l'Administració de Justícia, torn lliure, convocades per l'Ordre JUS/2681/2015, d'1 de desembre. [2016/10453]

De conformitat amb el que estableix la base dèsset de l'Ordre JUS/2170/2015, de 14 d'octubre (BOE 19 d'octubre) per la qual s'estableixen les bases comunes que regiran els processos selectius per a l'ingrés o l'accés als cossos de funcionaris al servei de l'Administració de Justícia i en la base 8.1.a de l'Ordre JUS/2681/2015, d'1 de desembre (BOE 15 de desembre), per la qual es convoca el procés selectiu per a l'ingrés pel sistema general d'accés lliure en el Cos d'Auxili Judicial de l'Administració de Justícia i, fent ús de les atribucions conferides en virtut de l'article 9.2.a del Decret 154/2015, de 18 de setembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, aquesta direcció general, resol:





Primer

Fer pública la relació de places desertes en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana (annex I), que s'ofereixen als aspirants que han superat el procés selectiu per a l'ingrés pel sistema general lliure en el Cos d'Auxili Judicial convocat per l'Ordre JUS/2681/2015, d'1 de desembre.



Segon

Les sol·licituds de destinació dels aspirants d'aquest àmbit es presentaran en el Registre General de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, ciutat administrativa 9 d'Octubre, c/ Castán Tobeñas, 77, 46018 València; alternativament podran presentar-se en la Direcció Territorial de Justícia d'Alacant, Rambla de Méndez Núñez 41. 03001 Alacant o en la Direcció Territorial de Justícia de Castelló, c/ Major 76-78, 12001 Castelló de la Plana, o per qualsevol dels mitjans previstos en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE dia 2 d'octubre), en el termini de 20 dies naturals comptadors a partir de la publicació de la relació definitiva d'aprovats en el Boletín Oficial del Estado, segons el que estableix la base 8.1 de la convocatòria del procés selectiu, mencionada anteriorment.



Tercer

Les sol·licituds es formalitzaran segons el model que apareix com a annex II d'aquesta resolució d'acord amb les instruccions següents:

En el model d'instància podran mencionar-se fins a un màxim de 100 llocs de treball, i s'indicarà l'òrgan, la localitat, la província i la funció.

En cas de no correspondre-li cap dels destins especificats d'aquesta manera, se seguirà l'ordre de preferència per províncies que els interessats indiquen en el model de sol·licitud.

Dins de cada província, els destins seran adjudicats per l'ordre següent:

1. Tribunals superiors de justícia.

2. Audiències provincials.

3. Fiscalies.

4. Instituts de medicina legal.

5. Deganats i serveis comuns.

6. Jutjats d'instrucció.

7. Jutjats penals.

8. Jutjats de vigilància penitenciària.

9. Jutjats de violència sobre la dona.

10. Jutjats de primera instància.

11. Jutjats mercantils.

12. Jutjats contenciosos administratius.

13. Jutjats socials.

14. Jutjats de primera instància i instrucció.

15. Jutjats de menors.

16. Jutjats de pau.



Quart

Es procedirà a l'adjudicació de destins segons l'ordre obtingut en tot el procés selectiu.



Cinqué

Cap aspirant podrà anul·lar ni modificar la seua sol·licitud una vegada acabat el termini de presentació d'aquestes.



Sisé

Si no es formula cap sol·licitud de places o no li'n correspon cap de les sol·licitades, es procedirà a destinar-li, amb caràcter forçós, qualsevol de les places no adjudicades.



Seté

L'adjudicació dels destins es farà amb caràcter forçós, d'acord amb l'ordre de puntuació obtingut en les proves selectives en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.



Huité

Els destins adjudicats tindran caràcter definitiu, equivalent a tots els efectes als obtinguts per concurs, sense que puguen participar en aquest fins que no hagen transcorregut dos anys des de la data de la resolució en què se'ls adjudique destí definitiu. Per al còmput dels dos anys caldrà ajustar-se al que estableix el paràgraf segon de l'article 529.3 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial.



Contra la present resolució podrà interposar-se recurs potestatiu de reposició, en el termini d'un mes, davant de la Direcció General de Justícia, o contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de València, en el termini de dos mesos, a partir de l'endemà de la publicació en el Boletín Oficial del Estado.



València, 21 de novembre de 2016.– La directora general de Justícia. M.ª Àngels García Vidal.

Mapa web