Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 21 de desembre de 2016, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la qual es procedeix a la publicació íntegra de la Relació de llocs de treball del personal d'administració i serveis de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7944 de 27.12.2016
Número identificador:  2016/10400
Referència Base de Dades:  009756/2016
 



RESOLUCIÓ de 21 de desembre de 2016, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la qual es procedeix a la publicació íntegra de la Relació de llocs de treball del personal d'administració i serveis de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

[2016/10400]

Una vegada complit el tràmit d'informació als representants dels treballadors, previst en la normativa vigent, i en el que s'ha arribat a un consens respecte a la modificació i la publicació íntegra de la Relació de llocs de treball del personal d'administració i serveis d'aquesta Universitat Miguel Hernández d'Elx en la reunió mantinguda amb la mesa de negociació en data 17 de novembre de 2016.

Aprovada, pel Consell de Govern d'aquesta Universitat Miguel Hernández d'Elx en la sessió celebrada en data 14 de desembre de 2016, i pel Consell Social, en la sessió celebrada en data 19 de desembre de 2016, la modificació i la publicació íntegra de la Relació de llocs de treball del personal d'administració i serveis d'aquesta Universitat Miguel Hernández d'Elx, en virtut de les competències atribuïdes pels estatuts d'aquesta universitat.

En compliment del que disposen els articles 41 i concordants de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana.

Tenint en consideració que les modificacions que són objecte de publicació amb aquesta resolució no suposen cap increment, ni de massa salarial, ni d'efectius de personal, i que s'emmarca, conseqüentment, dins dels paràmetres establits per les corresponents lleis de pressupostos per a l'anualitat 2017, resolc:



Primer

Ordenar la publicació íntegra de la Relació de llocs de treball del personal d'administració i serveis de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, en els termes que consten en l'annex I.



Segon

Els seus efectes econòmics i administratius seran els que corresponguen el dia 1 de gener de 2017.



Tercer

Contra aquesta resolució, que esgota la via administrativa, pot interposar-se un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la seua publicació, davant del Jutjat del Contenciós Administratiu número 1 d'Elx, de conformitat amb el que estableix l'article 114 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en l'article 6.4 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i en l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós administrativa.

No obstant, les persones interessades podran interposar un recurs de reposició davant del Rector en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la seua publicació; en aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós– administratiu mencionat en el paràgraf anterior fins que no recaiga un resolució expressa o presumpta del recurs de reposició, d'acord amb el que disposa l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Tot això sense perjuí que s'utilitze qualsevol altra via que es considere oportuna.



Elx, 21 de desembre de 2016.– El rector: Jesús Tadeo Pastor Ciurana.

Mapa web