Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alacant. Modificació de les bases específiques que regeixen les convocatòries per a la provisió de places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8680 de 19.11.2019
Número identificador:  2019/10850
Referència Base de Dades:  009862/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Alacant (ciutat)



Modificació de les bases específiques que regeixen les convocatòries per a la provisió de places d'agent de policia local. [2019/10850]

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alacant, en la sessió del dia 12 de novembre de 2019, va aprovar la modificació de les bases específiques que regeixen les convocatòries per a la provisió de vint places d'agent de policia local, pel torn de mobilitat; set places d'agent de policia local, pel torn de consolidació, i 62 places d'agent de policia local, per torn lliure.

Aquestes convocatòries es regiran per les bases genèriques aprovades per la Junta de Govern Local en la sessió del dia 28 de març de 2017, i per les indicades bases específiques, que estaran a la disposició de les persones interessades al tauler d'anuncis de la corporació, en el Servei de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Alacant i en la pàgina web municipal www.alicante.es/es/contenidos/oposiciones.

El termini de presentació de sol·licituds per a prendre part en les proves selectives serà de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Cosa que es fa pública perquè se'n prenga coneixement.



Alacant, 13 de novembre de 2019.– El vicesecretari: Germán Pascual Ruiz Vadepeñas.

Mapa web