Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Llutxent. Bases de la convocatòria del procés selectiu per a proveir dues places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8687 de 28.11.2019
Número identificador:  2019/10942
Referència Base de Dades:  010127/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Llutxent



Bases de la convocatòria del procés selectiu per a proveir dues places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació temporal. [2019/10942]

L'Ajuntament de Llutxent, mitjançant un acord adoptat per la Junta de Govern Local, de data 19.09.2019, ha aprovat les bases per a l'estabilització d'ocupació temporal consistent en el procediment de consolidació de dues places d'agent de policia local corresponents a l'oferta d'ocupació pública de 2018.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 213, de 6 de novembre de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a la provisió de dos places d'agent de la policia local, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de 2018, pertanyents a l'escala d'administració general, subescala de serveis especials i classe de policia local, subgrup C1, mitjançant el sistema de concurs oposició, per a l'estabilització d'ocupació temporal consistent en el procediment de consolidació de places d'agent de la policia local.



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan pertoque de conformitat amb les bases, es faran públics al tauler d'anuncis i en la pàgina web municipal.



Llutxent, 15 de novembre de 2019.– L'alcaldessa: M. Rosario Boscà Aranda.

Mapa web