Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Sant Joan d'Alacant. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8691 de 04.12.2019
Número identificador:  2019/11158
Referència Base de Dades:  010302/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Sant Joan d'Alacant



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2019/11158]

Pablo Celdrán de Paz, regidor delegat de Personal de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, fa saber:

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 217, de data 14 de novembre de 2019, es van publicar les bases reguladores de la convocatòria de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant per a l'estabilització de l'ocupació temporal consistent en el procediment de consolidació d'una plaça d'agent de policia local corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2019. Exp. 7413/2019.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les bases íntegres de la convocatòria es troben a disposició de les persones interessades en el Departament de Personal, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la seu electrònica https://santjoandalacant.sedelectronica.es/.

La resta d'anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i, a partir del començament de les proves, en el tauler d'anuncis i en la pàgina web de l'Ajuntament.





Sant Joan d'Alacant, 19 de novembre de 2019.– El regidor delegat de Personal: Pablo Celdrán de Paz.

Mapa web