Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Onil. Convocatòria de les proves selectives i les bases per a la provisió en propietat de dues places d'administratiu/iva d'administració general, pel sistema de promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8182 de 01.12.2017
Número identificador:  2017/9843
Referència Base de Dades:  010653/2017
 



Convocatòria de les proves selectives i les bases per a la provisió en propietat de dues places d'administratiu/iva d'administració general, pel sistema de promoció interna. [2017/9843]

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Onil, en la sessió ordinària de data 17 d'octubre de 2017, va aprovar la convocatòria de les proves selectives i les bases per a la provisió en propietat de dues places d'administratiu/iva d'administració general, pel sistema de promoció interna, corresponent a l'escala d'administració general, subescala administrativa d'administració general, vacants en la plantilla d'aquest ajuntament i incloses en les ofertes d'ocupació pública dels exercicis de 2014 i 2016.

Aquesta convocatòria es regirà per les bases específiques que se citen, que estaran a la disposició de les persones interessades en el tauler d'anuncis digital (www.onil.es, secció d'edictes) i tradicional de la corporació, en el Negociat de Personal de l'Ajuntament d'Onil i en el tauler d'edictes digital (www.onil.es, secció d'ocupació).

El termini de presentació de sol·licituds per a prendre part en les proves selectives serà de 20 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado, en el Registre General d'aquest ajuntament o en qualsevol de les formes establides en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Les instàncies de participació, així com la declaració responsable a la qual es refereix la base quarta de les que regulen aquest procediment selectiu, estaran a la disposició de les persones interessades en el tauler d'edictes digital (www.onil.es, secció d'ocupació).

Cosa que es fa pública d'acord amb el que preveu l'article 6 del Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què ha d'ajustar-se el procediment de selecció dels funcionaris d'Administració local.



Onil, 19 d'octubre de 2017.– El sotssecretari, secretari en funcions: Javier Martínez Hellín.

Mapa web