Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Banyeres de Mariola. Convocatòria del procés selectiu per a proveir quatre places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8699 de 17.12.2019
Número identificador:  2019/11726
Referència Base de Dades:  010808/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Banyeres de Mariola



Convocatòria del procés selectiu per a proveir quatre places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació temporal. [2019/11726]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 225, de 26 de novembre de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir quatre places d'agent de la policia local, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials i classe policia local i els seus auxiliars, mitjançant el sistema de concurs oposició, en torn lliure pel procediment de consolidació d'ocupació temporal.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a partir de l'endemà de la data de la publicació de l'anunci extracte de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Els anuncis successius es publicaran en el tauler d'edictes de la corporació, pàgina web de l'Ajuntament www.portademariola.com i, si escau, en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant.



Banyeres de Mariola, 5 de desembre de 2019.– L'alcalde: Josep Sempere i Castelló.

Mapa web