Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Sant Joan d'Alacant. Convocatòria del procés selectiu per a cobrir tres places d'agent de policia local per a estabilització d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8699 de 17.12.2019
Número identificador:  2019/11653
Referència Base de Dades:  010809/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Sant Joan d'Alacant



Convocatòria del procés selectiu per a cobrir tres places d'agent de policia local per a estabilització d'ocupació temporal. [2019/11653]

Pablo Celdrán de Paz, regidor delegat de Personal de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, fa saber:



En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 229, de data 2 de desembre de 2019, es van publicar les bases reguladores de la convocatòria de l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant per a l'estabilització de l'ocupació temporal consistent en el procediment de consolidació de tres places d'agent de policia local corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2019. Exp. 7413/2019.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les bases íntegres de la convocatòria es troben a disposició de les persones interessades en el Departament de Personal, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la seu electrònica https://santjoandalacant.sedelectronica.es/.

La resta d'anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i, a partir del començament de les proves, en el tauler d'anuncis i en la pàgina web de l'Ajuntament.





Sant Joan d'Alacant, 3 de desembre de 2019.– El regidor delegat de Personal: Pablo Celdrán de Paz.

Mapa web