Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Aldaia. Bases específiques de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió de tres places d'agent de la policia local pel sistema de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8701 de 19.12.2019
Número identificador:  2019/11881
Referència Base de Dades:  010991/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: C/C1, ofertes d'ocupació pública i oposicions
      Descriptors toponímics: Aldaia



Bases específiques de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió de tres places d'agent de la policia local pel sistema de consolidació d'ocupació temporal.

[2019/11881]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 215, de data 8 de novembre de 2019, s'ha publicat un edicte de les bases específiques que regeixen la convocatòria per a la provisió en propietat de tres places d'agent de la policia local d'Aldaia, pel sistema de consolidació d'ocupació temporal.

El termini de presentació d'instàncies de la convocatòria esmentada quedarà obert quan el corresponent anunci es publique en el Boletín Oficial del Estado.

El text íntegre de les bases està publicat al tauler d'edictes de l'Ajuntament d'Aldaia (situat a la plaça Constitució, número 10, d'Aldaia), al tauler virtual, al tauler de la policia local d'Aldaia i en la pàgina web municipal.



Aldaia, 8 de novembre de 2019.– L'alcalde: Guillermo Luján Valero.

Mapa web