Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Ondara. Bases de la convocatòria del procés selectiu per a proveir tres places d'administratiu o administrativa pertanyents a l'escala d'administració general.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8701 de 19.12.2019
Número identificador:  2019/11944
Referència Base de Dades:  010994/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Ondara



Bases de la convocatòria del procés selectiu per a proveir tres places d'administratiu o administrativa pertanyents a l'escala d'administració general. [2019/11944]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 233, de data 9 de desembre de 2019, es van publicar íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir tres places d'administratiu/iva, pertanyents a l'escala d'administració general, subescala administrativa, classificades en el grup de titulació C1, pel procediment de concurs oposició pel torn de promoció interna.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan pertoque de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i en la seu electrònica d'aquest ajuntament http://ondara.sedelectronica.es i, si escau, al tauler d'anuncis, per a una major difusió.

Cosa que es fa pública perquè se'n prenga coneixement.



Ondara, 11 de desembre de 2019.– L'alcalde: José Ramiro Pastor. El secretari: Juan Noguera Server.

Mapa web