Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ d'11 de desembre de 2017, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es designa l'òrgan tècnic de selecció de les proves selectives d'accés al cos superior de gestió de promoció lingüística, A2-03, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 1/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016, per al personal de l'Administració de la Generalitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8195 de 21.12.2017
Número identificador:  2017/11676
Referència Base de Dades:  011388/2017
 



RESOLUCIÓ d'11 de desembre de 2017, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es designa l'òrgan tècnic de selecció de les proves selectives d'accés al cos superior de gestió de promoció lingüística, A2-03, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 1/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016, per al personal de l'Administració de la Generalitat. [2017/11676]

La base 13.2 de la convocatòria 1/16 d'accés al cos superior de gestió de promoció lingüística, A2-03, sector administració especial, torn d'accés lliure (Ordre 13/2017, de 12 de juliol, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos superior de gestió de promoció lingüística, A2-03, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 1/16, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2016 per al personal de l'Administració de la Generalitat), estableix que la relació nominal dels membres de l'òrgan tècnic de selecció serà publicada, amb una antelació mínima d'un mes a la data de començament de les proves, mitjançant resolució que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, una vegada hagen estat publicades les llistes provisionals de persones admeses i excloses.

Amb data 28.11.2017, es va publicar en el DOGV la Resolució de 14 de novembre, per la qual es publica la llista provisional de persones admeses i excloses a les proves selectives d'accés al cos superior de gestió de promoció lingüística, A2-03, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 1/16, per la qual cosa escau el nomenament de les persones que integren l'òrgan de selecció.

La composició de l'òrgan de selecció la regulen els articles 57 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana (LOGFPV); l'article 28 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la Funció Pública Valenciana; i la base 13 de la convocatòria 1/16.

Vistos els fets i fonaments esmentats i la proposta de la Direcció General de Funció Pública, i d'acord amb la competència atribuïda per l'article 9 de la LOGFPV i 28 del Decret 3/2017, resolc:

Nomenar les persones que formaran l'òrgan tècnic de selecció de les proves selectives d'accés al cos superior de gestió de promoció lingüística, A2-03, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 1/16, que s'indiquen a continuació:



Titulars:

Presidenta: Nathalie Torres Garcia. Funcionària de carrera de l'Ajuntament de Burjassot, subgrup A1, tècnica de traducció i dinamització lingüística.

Secretari: Josep Alba Gil. Funcionari de carrera del cos A1-01, superior tècnic d'administració general de l'Administració de la Generalitat.

Vocals:

Immaculada Àngel Carbonell. Funcionària de carrera del cos de professors d'Ensenyament Secundari. Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Vicent Tortosa Reig. Funcionari de carrera del cos de professors d'Ensenyament Secundari. Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

M.ª Josep Soldevila Blasco. Funcionària de carrera de la Universitat Jaume I, subgrup A2, Servei de Llengües i Terminologia.



Suplents:

Presidenta: Anna Marí i Martínez. Funcionària de carrera del cos de professors d'Ensenyament Secundari. Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Secretària: Consuelo López Pérez. Funcionària de carrera del cos A2-01. Superior de gestió d'Administració de la Generalitat.



Vocals:

Josepa Sònia Pérez Ortuño. Funcionària de carrera del cos de professors d'Ensenyament Secundari. Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Rafael Frasquet Soler. Funcionari de carrera del cos de professors d'Ensenyament Secundari. Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Agnés Talaya Sánchez. Funcionària de carrera de l'Ajuntament de Mislata, subgrup A2, tècnica lingüística.



València, 11 de desembre de 2017.– La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques: Gabriela Bravo Sanestanislao.

Mapa web