Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ d'11 de desembre de 2017, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es designa l'òrgan tècnic de selecció de les proves selectives d'accés al cos superior tècnic d'investigadors científics, escala científic titular, A1-28-01, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 26/15, i torn de promoció interna, convocatòria 27/15, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de 2015, per al personal de l'Administració de la Generalitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8195 de 21.12.2017
Número identificador:  2017/11679
Referència Base de Dades:  011389/2017
 



RESOLUCIÓ d'11 de desembre de 2017, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es designa l'òrgan tècnic de selecció de les proves selectives d'accés al cos superior tècnic d'investigadors científics, escala científic titular, A1-28-01, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 26/15, i torn de promoció interna, convocatòria 27/15, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de 2015, per al personal de l'Administració de la Generalitat. [2017/11679]

La base 13.2 de les convocatòries 26/15 i 27/16, d'accés al cos superior tècnic d'investigadors científics, escala científic titular, A1-28-01, sector administració especial (Ordre 7/2017, d'11 de maig, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos superior tècnic d'investigadors científics, escala científic titular, A1-28-01, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 26/15, i Ordre 8/2017, d'11 de maig, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos superior tècnic d'investigadors científics, escala científic titular, A1-28-01, sector administració especial, torn de promoció interna, convocatòria 27/15), estableix que la relació nominal dels membres de l'òrgan tècnic de selecció serà publicada amb una antelació mínima d'un mes a la data de començament de les proves, mitjançant una resolució que es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, una vegada hagen sigut publicades les llistes provisionals de persones admeses i excloses.



Amb data 3 de novembre de 2017 es publiquen en el DOGV, sengles resolucions de 20 d'octubre de 2017, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per les quals es publiquen les llistes provisionals de persones admeses i excloses a les proves selectives d'accés al cos superior tècnic d'investigadors científics, escala científic titular, A1-28-01, sector administració especial, torn lliure, convocatòria 26/15, i torn de promoció interna, convocatòria 27/15, respectivament, per la qual cosa procedeix el nomenament de la persones que integren l'òrgan de selecció.



La composició de l'òrgan de selecció la regulen l'article 57 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana (LOGFPV), i l'article 28 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la Funció Pública Valenciana, i la base 13 de les convocatòries 26/15 i 27/15.

Vistos els fets i fonaments esmentats i la proposta de la Direcció General Funció Pública, i d'acord amb la competència atribuïda per l'article 9 de la LOGFPV i l'article 28 del Decret 3/2017, resolc:



Nomenar les persones que formaran l'òrgan tècnic de selecció de les proves selectives d'accés al cos superior tècnic d'investigadors científics, escala científic titular, A1-28-01, sector administració especial, torn d'accés lliure, convocatòria 26/15, i torn de promoció interna, convocatòria 27/15, que s'indiquen a continuació:





Titulars

President:

Rodolfo Canet Castelló. Funcionari de carrera del cos A1-28, superior tècnic d'investigadors científics de l'Administració de la Generalitat. Institut Valencià d'Investigacions Agràries

Secretària:

M. Ángeles García Mata. Funcionària de carrera del cos A1-01, superior tècnic d'administració general de l'Administració de la Generalitat.

Vocals:

Jaime Prohens Tomás. Catedràtic d'Universitat. Universitat Politècnica de València.

Maria Teresa Lafuente Rodríguez. Funcionària de carrera de l'escala d'investigadors científics d'organismes públics d'investigació. Consell Superior d'Investigacions Científiques.

Antonio Luis Lidón Cerezuela. Personal docent i investigador. Professor titular. Universitat Politècnica de València.

Nemesi Fernández Martínez. Catedràtic d'universitat. Universitat Politècnica de València.

José Blasco Ivars. Funcionari de carrera del cos A1-28, superior tècnic d'investigadors científics de l'Administració de la Generalitat. Institut Valencià d'Investigacions Agràries

Josep Armengol Fortí. Catedràtic d'universitat. Universitat Politècnica de València.

Carmen Hernández Fort. Funcionària de carrera de l'escala d'investigadors científics de l'Administració de la Generalitat. Consell Superior d'Investigacions Científiques. Universitat Politècnica de València.



Suplents

President:

Antonio Torregrosa Mira. Catedràtic d'universitat. Universitat Politècnica de València.

Secretari:

Alfred Giner García. Funcionari de carrera del subgrup A1-01. PAS Universitat de València.

Vocals:

Vicente Moreno Ferrero. Catedràtic d'universitat. Universitat Politècnica de València.

Luis González Candelas. Funcionari de carrera de l'escala d'investigadors científics d'organismes públics d'investigació. Consell Superior d'Investigacions Científiques.

Pablo González Altozano. Personal docent i investigador. Universitat Politècnica de València.

Ernesto Gómez Blasco. Funcionari de carrera del cos A1-28, superior tècnic d'investigadors científics de l'Administració de la Generalitat. Institut Valencià d'Investigacions Agràries.

Lluís Palou Val. Funcionari de carrera del cos A1-28, superior tècnic d'investigadors científics de l'Administració de la Generalitat Institut Valencià d'Investigacions Agràries.

Vicente Navarro Llopis. Tècnic superior de suport a la investigació. Universitat Politècnica de València.

Luis Rubio Miguelez. Funcionari de carrera del cos A1-28, superior tècnic d'investigadors científics de l'Administració de la Generalitat. Institut Valencià d'Investigacions Agràries.



València, 11 de desembre de 2017.– La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques: Gabriela Bravo Sanestanislao.

Mapa web