Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Cheste. Extracte de la convocatòria d'una plaça d'inspector en cap o inspectora en cap de policia local, grup A2, per oposició lliure, i una plaça d'oficial de policia local, grup C1, per promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8196 de 22.12.2017
Número identificador:  2017/11351
Referència Base de Dades:  011460/2017
 



Extracte de la convocatòria d'una plaça d'inspector en cap o inspectora en cap de policia local, grup A2, per oposició lliure, i una plaça d'oficial de policia local, grup C1, per promoció interna. [2017/11351]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 234, de 7 de desembre de 2017, s'han publicat íntegrament les bases de la convocatòria realitzada per l'Ajuntament de Cheste per a proveir en propietat una plaça d'inspector/a cap/a de policia local per oposició lliure i una plaça d'oficial de policia local per promoció interna.

El termini de presentació d'instàncies per a aquesta convocatòria serà de vint dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relatius a la convocatòria d'aquestes places es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de València (fins a la llista definitiva d'admesos) i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Cheste (http://cheste.sedelectronica.es).



Cheste, 7 de desembre de 2017.– L'alcalde: José Morell Roser.

Mapa web