Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 7 de desembre de 2017, del vicepresident de l'Agència Valenciana de la Innovació, per la qual es publica la relació de llocs de treball de l'Agència.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8196 de 22.12.2017
Número identificador:  2017/11668
Referència Base de Dades:  011469/2017
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Agència Valenciana de la Innovació
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: relació de llocs de treball, Agència Valenciana de la Innovació



RESOLUCIÓ de 7 de desembre de 2017, del vicepresident de l'Agència Valenciana de la Innovació, per la qual es publica la relació de llocs de treball de l'Agència. [2017/11668]

La Llei 1/2017, d'1 de febrer, de la Generalitat, per la qual es crea l'Agència Valenciana de la Innovació, estableix en l'article 19 que l'entitat podrà comptar amb personal funcionari i laboral en els termes que preveu la legislació de funció pública, i es regirà, amb caràcter general, per les normes de dret administratiu o laboral que li siguen aplicables.



Així mateix, l'article 25 de l'annex del Decret 106/2017, de 28 de juliol, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament d'organització i funcionament de l'Agència Valenciana de la Innovació, disposa que el personal laboral propi de l'AVI es regirà pel dret laboral, les normes convencionalment aplicables, la normativa sobre règim economicofinancer del sector públic instrumental, les disposicions de les successives lleis de pressupostos i, a més, li seran aplicables les previsions de l'Estatut bàsic de l'empleat públic i de la legislació de la funció pública valenciana que així ho disposen expressament.



El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, estableix en l'article 74 que les administracions públiques estructuraran la seua organització a través de les relacions de llocs de treball. D'altra banda, la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, consagra el dit precepte i preveu en l'article 42 el contingut mínim que ha d'estructurar les esmentades relacions de llocs de treball, concretament disposa que les relacions de llocs de treball inclouran: a) Nombre. b) Denominació. c) Naturalesa jurídica. d) Classificació professional en un grup, subgrup o agrupació professional per als llocs funcionarials i en el respectiu grup professional per als llocs laborals. e) Retribucions complementàries assignades a aquest. f) Forma de provisió. g) Adscripció orgànica. h) Localitat. i) Requisits per a la seua provisió, entre els quals haurà de constar necessàriament el cos, agrupació professional i, si és el cas, escala corresponent per als llocs funcionarials i la categoria professional per als llocs laborals. j) Mèrits, si és el cas. k) Qualsevol altra circumstància rellevant per a la seua provisió en els termes previstos reglamentàriament.



Igualment, el text articulat del II Conveni col·lectiu per al personal laboral al servei de l'Administració de la Generalitat Valenciana, publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de data 12 de juny de 1995, i respecte al qual l'AVI ha iniciat els tràmits per a la seua adhesió, configura les relacions de llocs de treball com un instrument tècnic per a l'estructuració de l'organització i l'ordenació i gestió del personal, d'acord amb les necessitats de cada centre o dependència, i en el qual es precisen els requisits per a l'exercici dels llocs de treball.



L'apartat 6 de l'article 7 de l'esmentat Conveni col·lectiu estableix que la creació, supressió o modificació de llocs de treball es realitzarà a través de les relacions de llocs de treball que inclouran la denominació de cada lloc i característiques essencials, les retribucions complementàries que els corresponguen, els requisits exigits per al seu exercici i els mèrits preferents.

Disposa, així mateix, l'esmentat article, que les relacions de llocs de treball i les seues modificacions, amb l'aprovació prèvia del conseller d'Hisenda i Model Econòmic, es publicaran en el DOGV.

Atenent les previsions de l'article 37 del text refós de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, així com de l'article 154 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, la relació de llocs de treball de l'AVI ha sigut negociada en data 30 d'octubre de 2017 amb els sindicats més representatius en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. Així mateix, sobre l'esmentada relació de llocs laborals ha emés informe favorable la Direcció General de Pressupostos en data 4 d'agost de 2017, i la Direcció General del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni en data 6 de novembre de 2017 i ha sigut aprovada pel Consell de Direcció de l'AVI en data 5 d'octubre de 2017.



El Decret llei 1/2011, de 30 de setembre, del Consell, de mesures urgents de règim economicofinancer del sector públic empresarial i fundacional, disposa en l'article 18 que els ens del sector públic de la Generalitat a què fa referència la dita norma publicaran, anualment, en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana una relació dels llocs de treball o plantilles.

Per tot el que s'ha disposat anteriorment, i en compliment de l'article 16.5 del Decret 106/2017, de 28 de juliol, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament d'organització i funcionament de l'Agència Valenciana de la Innovació, resolc:



Primer

Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la relació de llocs de treball que figura en l'annex de la present resolució.



Segon

La present resolució tindrà efectivitat des de l'endemà de la publicació. Contra la present resolució, que esgota la via administrativa, podrà interposar-se un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptat des de l'endemà de la notificació, davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia. No obstant això, potestativament es podrà interposar un recurs de reposició en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la publicació, davant del mateix òrgan que ha dictat l'acte que es recorre.



València, 7 de desembre de 2017.– El vicepresident executiu de l'Agència Valenciana de la Innovació: Andrés García Reche.

Mapa web