Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ 20 de desembre de 2017, del director gerente de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, por la que se da publicidad a la oferta de empleo público de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana de 2017.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8198 de 26.12.2017
Número identificador:  2017/11950
Referència Base de Dades:  011550/2017
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2, C/C1



RESOLUCIÓ 20 de desembre de 2017, del director gerente de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, por la que se da publicidad a la oferta de empleo público de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana de 2017. [2017/11950]

Fent ús de les facultats conferides en l'article sèptim del Decret 144/1986, de 24 de novembre, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual s'aprova l'Estatut de l'Entitat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, la Presidenta del Consell d'Administració d'FGV va dictar Resolució, amb data 4 de desembre de 2017, aprovant l'Oferta d'Ocupació Pública d'FGV corresponent a 2017, facultant el director Gerent per a la realització de quantes actuacions resultaren necessàries per al seu compliment i execució.

D'acord amb la normativa d'aplicació, la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, ha emés un informe favorable a l'Oferta d'Ocupació Pública d'FGV per a 2017.



Per tot això, en execució de les atribucions previstes en l'article 70.2 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i amb l'autorització de la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, i d'acord amb les facultats delegades en esta Direcció Gerència en la Resolució de la Presidenta del Consell d'Administració de l'Entitat de 4 de desembre de 2017, esta Gerència resol:



Primer. Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l'Oferta d'Ocupació Pública de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana corresponent a 2017, que ascendix a un total de quinze (15) places, conforme figura en l'annex d'esta resolució.



Segon. L'Oferta d'Ocupació Pública conté places corresponents a llocs de treball dotats pressupostàriament i previstos en la Relació de Llocs de Treball que FGV ha elaborat i que es troba actualment pendent d'aprovació per part de l'Administració Pública competent, estant estos llocs actualment sent exercits de forma interina.



No és procedent reservar places per a la cobertura per mitjà de promoció interna, en trobar-se este mecanisme regulat en el text refós de la Normativa Laboral d'FGV i actuar de forma independent, per la qual cosa s'estableix un únic torn lliure que, alhora, es desglossa en un torn lliure general i un altre per a persones amb diversitat funcional.



Tercer. Els processos selectius derivats d'esta Oferta d'Ocupació Pública hauran de desenrotllar-se per la Direcció d'FGV en el termini màxim de tres (3) anys, d'acord amb el que estableix l'article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.





Quart. Es reservaran fins a un set per cent (7 %) dels llocs a persones amb diversitat funcional.

En els corresponents processos selectius que es realitzen per a la dotació dels llocs recollits en esta Oferta d'Ocupació Pública, s'establirà la regulació que contemple la forma de garantir que la discapacitat que acrediten els aspirants resulta compatible amb l'exercici de les funcions i treballs genèrics consubstancials a les places a cobrir, sense que siga necessari adaptar el lloc de treball, basant-se en els criteris i canals mèdics i psicològics que determinen, en FGV, les condicions que han de complir els ocupants dels diversos llocs de l'organització.





Quint. A fi de promoure la igualtat efectiva de gènere, les bases de la convocatòria de places inclouran com a primer criteri de desempat, la resolució en favor del gènere que estiguera infrarepresentat, a nivell d'FGV, en el col·lectiu a què corresponga la plaça o places a cobrir, establint-se com a criteris secundaris de desempat qualsevol altres d'ús comú: sorteig, edat, lletra del cognom, etc.

La present resolució tindrà els efectes que procedisquen d'acord amb les seues característiques i naturalesa a partir de l'endemà al de la seua publicació i contra la mateixa, que esgota la via administrativa, podrà interposar-se recurs contenciós-administratiu en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la publicació. Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la publicació, davant de l'òrgan que l'ha dictat.





València, 20 de desembre de 2017.– El director gerent: Juan Andrés Sánchez Jordà.

Mapa web