Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Sollana. Convocatòria i bases del procés selectiu per a la provisió en propietat de tres places d'agents de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9239 de 21.12.2021
Número identificador:  2021/12397
Referència Base de Dades:  011612/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Sollana



Convocatòria i bases del procés selectiu per a la provisió en propietat de tres places d'agents de policia local. [2021/12397]

Per Resolució d'Alcaldia número 398, de 23 de juliol de 2019 i correcció d'errors per Resolució d'Alcaldia número 573, de 21 de novembre de 2019, es va aprovar la convocatòria i les bases que han de regir el procediment selectiu per a la provisió en propietat de tres places vacants d'agents del cos de la policia local, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala: serveis especials, classe: policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, grup C, subgrup C1 de titulació, mitjançant el sistema de torn lliure i una per mobilitat, establint la reserva de places per a les dones.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 244, de 21 de desembre de 2020, es van publicar íntegrament les bases reguladores del procés selectiu i s'ha remés per a la seua publicació un extracte de l'anunci en el Boletín Oficial del Estado.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a comptar des del següent al de la publicació de l'anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de València i en la Seu Electrònica de l'Ajuntament, www.sollana.es.



Sollana, 20 de gener de 2020.– L'alcalde: Vicente José Codoñer Senón.

Mapa web