Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Altea. Bases per a la convocatòria en propietat de dues places d'oficial o oficiala de la policia local, per promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9243 de 27.12.2021
Número identificador:  2021/12729
Referència Base de Dades:  011816/2021
 



Bases per a la convocatòria en propietat de dues places d'oficial o oficiala de la policia local, per promoció interna. [2021/12729]

Per un acord de la Junta de Govern celebrada el dia 14 de desembre de 2021, es van aprovar les bases reguladores per a la convocatòria per a la cobertura en propietat de dues (2) places d'oficial de la policia local, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, grup B.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 238, de 16 de desembre de 2021, es van publicar íntegrament aquestes bases.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació del present extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado. El model d'instància es facilitarà tant en les dependències del Departament de Personal com en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, i podrà obtenir-se a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Altea, http://www.altea.es/ i seu electrònica https://altea.sedeelectronica.es, que haurà d'emplenar-se íntegrament, datar-se i signar-se per la persona aspirant.

En successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria apareixeran publicats únicament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, en la pàgina web i en el tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament.



Altea, 17 de desembre de 2021.– El regidor delegat de Recursos Humans: Rafael Ramón Mompó.

Mapa web