Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Benicarló. Extracte de la convocatòria i bases específiques per a proveir dues places d'oficial de policia local per torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8207 de 08.01.2018
Número identificador:  2018/76
Referència Base de Dades:  000166/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Benicarló



Extracte de la convocatòria i bases específiques per a proveir dues places d'oficial de policia local per torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició.

[2018/76]

Extracte de la convocatòria per a proveir, en propietat, dues places d'oficial del cos de la policia local, escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, enquadrades en l'escala bàsica, grup C, subgrup C1 de titulació, vacants en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Benicarló.



Les mencionades places seran proveïdes per torn de promoció interna, per mitjà del sistema de concurs oposició.

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló núm. 156, de data 30 de desembre de 2017, s'han publicat íntegrament les bases específiques que regeixen la convocatòria, i que van ser aprovades per la Junta de Govern Local el 27 de desembre de 2017.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló, en el tauler d'anuncis i en la pàgina web municipal www.ajuntamentdebenicarlo.org.



Benicarló, 3 de gener de 2018.– L'alcalde en funcions (DA 20.12.2017): Juan Domingo Roca Prats.

Mapa web