Ficha disposicion

Ficha disposicion





Diputació Provincial d'Alacant. Bases del concurs oposició per a cobrir una plaça d'analista tècnic o analista tècnica, pel torn de promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8460 de 09.01.2019
Número identificador:  2018/11685
Referència Base de Dades:  000175/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1



Bases del concurs oposició per a cobrir una plaça d'analista tècnic o analista tècnica, pel torn de promoció interna. [2018/11685]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 221 de data 20 de novembre de 2018, es publiquen les bases íntegres de les proves selectives, aprovades i convocades pels acords de la Junta de Govern, adoptats en sessions ordinàries celebrades el 24 d'octubre de 2018 i el 7 de novembre de 2018 –en virtut de les competències delegades per Resolució del president número 1203 de 4 d'agost de 2015–, per a cobrir, a través del procediment de concurs oposició, una plaça d'analista tècnic, pel torn de promoció interna, vacant en la plantilla d'aquesta Diputació Provincial, i inclosa en l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2017.

Aquesta plaça està inclosa en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe serveis especials, dotada amb els emoluments corresponents al subgrup de classificació C1, de l'article 76 del text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, i l'article 24 de la Llei d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana i la resta de legislació que corresponga de conformitat amb la normativa vigent.



La resolució aprovatòria de la llista d'aspirants admesos i exclosos es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant. En aquest butlletí s'anunciarà, així mateix, el dia, l'hora i el lloc de celebració del primer exercici de la fase d'oposició i els anuncis successius d'aquesta convocatòria es publicaran en el tauler d'anuncis de la corporació.



El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci extracte en el Boletín Oficial del Estado.

Cosa que es fa pública en aquest diari oficial, per a coneixement general i de les persones interessades.



Alacant, 28 de novembre de 2018.– El cap de servei: Francisco J. Tornel Saura. El vicepresident tercer i diputat d'Hisenda i Administració General: Alejandro Morant Climent. La secretària general: Amparo Koninckx Frasquet.

Mapa web