Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 26 de desembre de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es dóna publicitat al catàleg de llocs de treball de la plantilla orgànica de personal docent en centres de Secundària dels cossos de mestres, catedràtics i professors d'Ensenyament Secundari, de professors tècnics de Formació Professional, de catedràtics i professors d'escoles oficials d'idiomes, de catedràtics i professors de Música i Arts Escèniques, de catedràtics, professors i mestres de taller d'Arts Plàstiques i Disseny, dependents de l'àmbit de gestió de la Generalitat, corresponent al curs escolar 2017-2018.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8209 de 10.01.2018
Número identificador:  2017/12156
Referència Base de Dades:  000268/2018
 



RESOLUCIÓ de 26 de desembre de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es dóna publicitat al catàleg de llocs de treball de la plantilla orgànica de personal docent en centres de Secundària dels cossos de mestres, catedràtics i professors d'Ensenyament Secundari, de professors tècnics de Formació Professional, de catedràtics i professors d'escoles oficials d'idiomes, de catedràtics i professors de Música i Arts Escèniques, de catedràtics, professors i mestres de taller d'Arts Plàstiques i Disseny, dependents de l'àmbit de gestió de la Generalitat, corresponent al curs escolar 2017-2018. [2017/12156]

La Llei 7/2014, de 24 de desembre, de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera, i d'organització de la Generalitat, en la disposició addicional dotze, estableix l'ordenació dels llocs de treball docents i indica que:

Les plantilles de personal docent són els instruments organitzatius en què es troben els llocs de treball docents dels centres i serveis de suport educatiu. La determinació i dotació concreta en cada centre i servei estarà determinada pels criteris que a aquest efecte s'establisquen en la normativa bàsica i reglamentària que determine els requisits per a la creació, modificació i supressió de llocs de treball. Per a això es tindran en compte les necessitats derivades de la planificació educativa.



La plantilla orgànica està constituïda, únicament, pels llocs de treball de la plantilla de funcionament que serveixen de base per a la cobertura amb caràcter definitiu. Per a cada curs escolar, la plantilla orgànica, així com les seues modificacions i actualitzacions, serà publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Vista la Resolució de 25 d'octubre de 2016, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es convoca concurs de trasllats de funcionaris docents dels cossos de catedràtics i professors d'Ensenyament Secundari, de professors tècnics de Formació Professional, de catedràtics i professors d'escoles oficials d'idiomes, de catedràtics i professors de Música i Arts Escèniques, de catedràtics i professors d'Arts Plàstiques i Disseny i de mestres de taller d'Arts Plàstiques i Disseny, per a la provisió de places en l'àmbit de gestió de la Generalitat Valenciana (DOGV núm. 7905, de 27.10.2016).

Vista la Resolució de 9 de maig de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual s'aprova l'adjudicació definitiva de destinacions del procediment de provisió de places per a funcionaris docents dels cossos de catedràtics i professors d'Ensenyament Secundari, de professors tècnics de Formació Professional, de catedràtics i professors d'escoles oficials d'idiomes, de catedràtics i professors de Música i Arts Escèniques, de catedràtics, professors i mestres de taller d'Arts Plàstiques i Disseny convocat per Resolució de 25 d'octubre de 2017 (DOGV núm. 8036, de 10.05.2017).

En virtut de les atribucions reconegudes en l'article 10 del Decret 155/2015, de 18 de setembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, resolc:



Primer

Donar publicitat a la relació dels llocs de treball de la plantilla orgànica de personal docent en centres de secundària dels cossos de mestres en IES, de catedràtics i professors d'Ensenyament Secundari, de professors tècnics de Formació Professional, de catedràtics i professors d'escoles oficials d'idiomes, de catedràtics i professors de Música i Arts Escèniques, de catedràtics, professors i mestres de taller d'Arts Plàstiques i Disseny, dependents de l'àmbit de gestió de la Generalitat. La relació de llocs esmentada es determina en l'annex I d'aquesta resolució.



Segon

Aquesta resolució tindrà efecte a partir de l'inici del curs escolar 2017-2018.

De conformitat amb el que estableixen els articles 112, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar un recurs potestatiu de reposició o plantejar directament un recurs contenciós administratiu, en els terminis i davant dels òrgans que s'indiquen a continuació:

a) El recurs de reposició s'haurà d'interposar davant de l'òrgan que dicta el present acte, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

b) El recurs contenciós administratiu s'haurà de plantejar davant del Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



València, 26 de desembre de 2017.– El director general de Centres i Personal Docent: José Joaquín Carrión Candel.

Mapa web