Ficha disposicion

Ficha disposicion





ORDRE JUS/6/2018, d'11 de gener, per la qual s'aproven les relacions definitives d'aspirants admesos i exclosos dels processos selectius per a l'ingrés en els cossos de Gestió Processal i Administrativa i Tramitació Processal i Administrativa, per promoció interna, i es convoca a la realització dels exercicis.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8215 de 18.01.2018
Número identificador:  2018/384
Referència Base de Dades:  000551/2018
 



ORDRE JUS/6/2018, d'11 de gener, per la qual s'aproven les relacions definitives d'aspirants admesos i exclosos dels processos selectius per a l'ingrés en els cossos de Gestió Processal i Administrativa i Tramitació Processal i Administrativa, per promoció interna, i es convoca a la realització dels exercicis. [2018/384]

Vistes i resoltes les al·legacions formulades a les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos dels processos selectius per a l'ingrés en el cos de Gestió Processal i Administrativa de l'Administració de Justícia, accés per promoció interna, i en el cos de Tramitació Processal i Administrativa de l'Administració de Justícia, accés per promoció interna, aprovades per l'Ordre JUS/1272/2017, de 13 de desembre, i de conformitat amb el que estableix l'article 20 del Reglament d'ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de Justícia, aprovat pel Reial decret 1451/2005, de 7 de desembre; la disposició deu de l'Ordre JUS/875/2017, de 8 de setembre, per la qual s'estableixen les bases comunes que regiran els processos selectius per a l'ingrés o l'accés als cossos de funcionaris al servei de l'Administració de Justícia, i la base 7.3 de l'Ordre JUS/930/2017, de 19 de setembre, per la qual es convoca procés selectiu per a l'accés per promoció interna al cos de Gestió Processal i Administrativa de l'Administració de Justícia, i la de l'Ordre JUS/931/2017, de 25 de setembre, per la qual es convoca procés selectiu per a l'accés per promoció interna al cos de Tramitació Processal i Administrativa de l'Administració de Justícia, aquest ministeri ha resolt:





Primer

Aprovar les relacions definitives d'aspirants admesos i exclosos a les proves selectives per a l'ingrés en el cos de Gestió Processal i Administrativa de l'Administració de Justícia, accés per promoció interna, i en el cos de Tramitació Processal i Administrativa de l'Administració de Justícia, accés per promoció interna, i publicar en els annexos I, II i III les relacions definitives d'aspirants exclosos de cada procés, amb indicació de les causes d'exclusió, i esmenar l'omissió del primer dígit del DNI dels annexos I i II de l'Ordre JUS/1272/2017, de 13 de desembre.





Segon

Les llistes certificades completes quedaran exposades al públic en la pàgina web del Ministeri de Justícia (www.mjusticia.es), en les pàgines web de les comunitats autònomes que convoquen places i en el punt d'accés general del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques (www.administracion.gob.es).



Tercer

La inclusió d'aspirants en les relacions d'admesos a les proves selectives, en qualsevol dels torns, general i de reserva per a persones amb discapacitat, no suposa en cap cas el reconeixement per part de l'Administració que aquests tinguen els requisits generals o particulars exigits en les ordres de convocatòria. L'acreditació i la verificació d'aquests tindrà lloc per als aspirants que superen l'oposició, abans del seu nomenament com a funcionaris, tal com s'indica en l'article 23 del Reial decret 1451/2005, de 7 de desembre, en la disposició quinze de les bases comunes i en la base novena de les ordres de convocatòria.





Quart

Vista la proposta efectuada pel tribunal qualificador únic de les proves selectives per a ingrés en el cos de Gestió Processal i Administrativa de l'Administració de Justícia, accés per promoció interna, es convoca tots els aspirants inclosos en la relació definitiva d'admesos a la realització els exercicis, de conformitat amb el que estableix la base 7.3 de l'ordre de convocatòria, que tindrà lloc el pròxim dia 20 de gener de 2018, a les 10.00 hores (09.00 hores a Canàries), en els llocs que s'esmenten en l'annex IV.



Cinqué

Vista la proposta efectuada pel tribunal qualificador únic de les proves selectives per a ingrés en el cos de Tramitació Processal i Administrativa de l'Administració de Justícia, accés per promoció interna, es convoca tots els aspirants inclosos en la relació definitiva d'admesos a la realització del primer exercici, de conformitat amb el que estableix la base 7.3 de l'ordre de convocatòria, que tindrà lloc el pròxim dia 21 de gener de 2018, a les 10.00 hores (09.00 hores a Canàries), en els llocs que s'esmenten en l'annex V.



Sisé

Tots aquells aspirants que no consten en les relacions d'admesos i exclosos o aquells altres exclosos que hagen esmenat dins del termini i en la forma corresponent i hagen de presentar al·legacions hauran d'acudir a la realització dels exercicis. Quedarà condicionada la seua correcció a la comprovació de la procedència de la seua admissió.



Seté

Tots els opositors hauran de presentar per a la seua identificació el document nacional d'identitat o passaport, i hauran d'anar proveïts de bolígraf negre o blau. No es permetrà l'accés de telèfons mòbils, ni altres dispositius electrònics, a les aules o locals on es realitzen les proves.



Huité

Contra la present ordre podrà interposar-se un recurs potestatiu de reposició davant del Ministeri de Justícia, en el termini d'un mes, o contenciós administratiu, davant dels jutjats centrals contenciosos administratius, en el termini de dos mesos. El termini, en ambdós casos, es comptarà a partir de l'endemà de la publicació en el Boletín Oficial del Estado d'aquesta ordre.



Madrid, 11 de gener de 2018.– El ministre de Justícia, p. d. (O JUS/696/2015, 16.04.2015), el director general de Relacions amb l'Administració de Justícia: Joaquín Delgado Martín.

Mapa web