Ficha disposicion

Ficha disposicion





Convocatòria i bases específiques que regiran les proves selectives per a la cobertura en propietat d'una plaça de personal laboral, coordinador o coordinadora de biblioteca, per a la consolidació de l'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9008 de 29.01.2021
Número identificador:  2021/588
Referència Base de Dades:  000852/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Meliana



Convocatòria i bases específiques que regiran les proves selectives per a la cobertura en propietat d'una plaça de personal laboral, coordinador o coordinadora de biblioteca, per a la consolidació de l'ocupació temporal. [2021/588]

La Junta de Govern Local en sessió de 14 de desembre de 2020, ha aprovat les bases i el temari corresponent que han de regir en la convocatòria de promoció interna per a la provisió en propietat d'una plaça de personal laboral, coordinador o coordinadora de biblioteca, d'administració especial, pertanyent al grup A, subgrup A2, i corresponent a l'OOP de 2019, mitjançant el sistema de concurs oposició.



L'objecte d'aquestes bases és la convocatòria de les proves de selecció per a la provisió en propietat de la vacant en la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Meliana: denominació: coordinador o coordinadora de biblioteca. Grup A, subgrup A2, d'escala: administració especial, subescala: tècnic mitjà, d'acord amb l'oferta d'ocupació pública de 2019.



El text íntegre de les bases de la convocatòria es troba en la pàgina web de l'Ajuntament de Meliana: www.meliana.es. El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Aquest anunci ha sigut publicat prèviament en el Butlletí Oficial de la Província de València número 13, de data 21 de gener de 2021.



Meliana, 21 de gener de 2021. L'alcalde: Josep A. Riera Vicent.

Mapa web