Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Novelda. Convocatòria d'una plaça d'inspector de la policia local i d'una plaça d'oficial de la policia local, ambdues pel torn de promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8221 de 26.01.2018
Número identificador:  2018/66
Referència Base de Dades:  000871/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1, B/A2
      Descriptors toponímics: Novelda



Convocatòria d'una plaça d'inspector de la policia local i d'una plaça d'oficial de la policia local, ambdues pel torn de promoció interna. [2018/66]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 1, de data 2 de gener de 2018, es publiquen íntegrament les bases de la convocatòria per a cobrir:

– Una plaça d'oficial de la policia local, pertanyent a l'escala d'administació especial, subescala de serveis especials, classe policia local, subgrup C1, per mitjá del sistema de concurs oposició, pel torn de promoció interna.

– Una plaça d'inspector de la policia local, pertanyent a l'escala d'administació especial, subescala de serveis especials, classe policia local, subgrup A2, per mitjá del sistema de concurs oposició, pel torn de promoció interna.



El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat de les bases, es faran públics en la forma prevista en les pròpies bases.



Novelda, 2 de gener de 2018.– L'alcalde: Armando José Esteve López.

Mapa web