Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig. Extracte de les bases de la convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça d'adjunt o adjunta a cap del Servei d'Intervenció.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9009 de 01.02.2021
Número identificador:  2021/652
Referència Base de Dades:  000890/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: concursos de trasllats, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Sant Vicent del Raspeig



Extracte de les bases de la convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça d'adjunt o adjunta a cap del Servei d'Intervenció. [2021/652]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 245, de data 24.12.2020 s'ha publicat les bases que han de regir la convocatòria per a cobrir per funcionari o funcionària de carrera un lloc d'adjunt o adjunta a cap del Servei d'Intervenció, enquadrada en l'escala d'administració especial, subescala tècnica, categoria superior, grup de classificació A, subgrup A1, i altres emoluents que corresponguen segons la legislació vigent i acords municipals. Sistema de Selecció: concurs de mobilitat interadministrativa.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals comptats a partir del següent al de la publicació del present anunci en el Boletín Oficial del Estado.

La informació sobre el procediment per a la presentació de sol·licituds estarà disponible, tant en la pàgina web municipal www.raspeig.es en l'apartat «Selecció de Personal», com en la Seu Electrònica https://raspeig.sedipualba.es i la presentació es realitzarà seguint el procediment específic que s'habilitarà per a això en la seu electrònica durant el termini de presentació de sol·licituds.

Les persones interessades a prendre part en el procediment selectiu hauran de satisfer la quantitat de 30,39 euros en concepte de taxes per concurrència a proves selectives.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el tauler d'anuncis electrònic i, si de cas, en el Butlletí Oficial de la Provincial d'Alacant i en la pàgina web de l'Ajuntament www.raspeig.es.



Sant Vicent del Raspeig, 14 de gener de 2021.– El regidor delegat, DA 2899 de 04.11.2020: José Luis Lorenzo Ortega; la secretària general: Olga Pino Diez.

Mapa web