Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Llista provisional de persones admeses i excloses en el procés selectiu per a cobrir una plaça de tècnic o tècnica superiors d'activitats esportives.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9009 de 01.02.2021
Número identificador:  2021/663
Referència Base de Dades:  000892/2021
 



Llista provisional de persones admeses i excloses en el procés selectiu per a cobrir una plaça de tècnic o tècnica superiors d'activitats esportives. [2021/663]

Mitjançant el present edicte, es fan públiques, les llistes provisionals de persones admeses i excloses, composició del tribunal de selecció i data del primer exercici per al procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs oposició, per promoció, interna d'una plaça de tècnic superior d'activitats esportives, aprovades mitjançant la Resolució número 2355/2020, de 18 de setembre de 2020, de la Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació.

Vist l'estat de tramitació de l'expedient administratiu relatiu al procés de selecció com a funcionari/ària de carrera, mitjançant el sistema concurs oposició, promoció interna d'una plaça de personal tècnic superior d'activitats esportives, grup B, lloc de treball 61, denominat tècnic d'activitats esportives (2020/S019/0005)

Atenent el que s'estableix a l'article 51 i següents de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i 6 i següents del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, norma que desplega el que estableix la Llei 10, i d'acord el que disposa l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i de conformitat amb les atribucions delegades mitjançant la Resolució 1734/2019, de 31 de juliol, aquesta Regidoria Delegada de Personal i Seguretat resol:



Primer

Aprovar la composició dels membres del tribunal de selecció del procés de selecció per promoció interna pel sistema de concurs oposició, d'una plaça de personal tècnic superior d'activitats esportives, grup B.



Composició del tribunal

President titular: Jaime Herrero Garcia, coordinador d'esports, cap de Servei de l'Ajuntament de Xirivella.

Presidenta suplent: M. Carmen Ferri Pedralva, tècnica de gestió esportiva de l'Ajuntament de Sueca.

Secretaria titular: Julia Selma Pons, tècnica de RH, cap de servei de l'Ajuntament de Xirivella.

Secretaria suplent: M Teresa Fort Bolufer, tècnica de Patrimoni i Administració General, cap secció, de l'Ajuntament Xirivella.



Vocals:

Titular: Héctor Cortina Vallcarnera, tècnic de contractació i Règim Jurídic, cap secció, de l'Ajuntament Xirivella.

Suplent: José Manuel Ferrando Barberá, tècnic de Patrimoni de la Diputació de València.

Titular: Alfonso López López, director de l'Àrea d'Esports, Cultura, Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Almussafes.

Suplent: Rosa M. Sapiña Ortola, cap de la Secció d'Instal·lacions Esportives de l'Ajuntament de Cullera.

Titular: José Ramón Cantavella Corbato, cap del Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Vila-real.

Suplent: Eva Salvador Ferrer, tècnica del Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Vila-real.

Col·laboradora: M Luisa Fabri Franco.



Segon

Notificar la present resolució als membres del tribunal i fer-los saber que estan subjectes al règim d'abstenció i recusacions previst en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. En cas que incórreguen en causa d'abstenció, hauran de posar-ho en coneixement d'aquesta administració, per a la designació d'una altra persona.







Tercer

Aprovar les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos que a continuació es detallen:



Llista provisional d'admesos



Núm DNI Nom

1 **3134*M Sevilla Guillen, Manuel







Llista provisional d'exclosos: cap.



Quart

S'acorda un termini de deu dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, perquè els interessats puguen esmenar els defectes que hagen motivat l'exclusió, o realitzar les al·legacions que creguen oportunes. Si hi ha al·legacions, seran acceptades o rebutjades en la resolució mitjançant la qual s'aprova la llista definitiva que es farà pública en la pàgina web de l'Ajuntament i el tauler d'anuncis.

Si transcorregut el termini de presentació de reclamacions, no es presenta cap reclamació, s'entendrà que les llistes estan aprovades definitivament, sense que faça falta una nova publicació.



Cinqué

Convocar el funcionari que consta en la llista d'admesos, el dia 3 de març de 2021, a les 09.00 hores, en el saló de plens de l'Ajuntament de Xirivella, pl. Concòrdia 6, per a la realització del primer exercici establit en les bases de la convocatòria (qüestionari de 60 preguntes tipus test).



La resta d'exercicis seran publicats a través dels anuncis en la pàgina web i tauler d'edictes de l'Ajuntament.



Sisé

Publicar aquesta resolució en el DOGV, pàgina web de l'Ajuntament i tauler d'anuncis.



Xirivella, 22 de gener de 2021. El regidor delegat de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web