Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 9 de gener de 2019, del sotssecretari de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica la designació de l'òrgan tècnic de selecció del procés selectiu per a la contractació temporal d'un lloc de naturalesa laboral. Convocatòria número 3/2018.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8475 de 30.01.2019
Número identificador:  2019/785
Referència Base de Dades:  000941/2019
 



RESOLUCIÓ de 9 de gener de 2019, del sotssecretari de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica la designació de l'òrgan tècnic de selecció del procés selectiu per a la contractació temporal d'un lloc de naturalesa laboral. Convocatòria número 3/2018. [2019/785]

Per la Resolució de 19 de novembre de 2018, del director de l'Institut Valencià d'Art Modern, es va convocar el procés de selecció per a la contractació temporal d'un lloc de naturalesa laboral. Convocatòria 3/2018 (DOGV 8437, 04.12.2018).

La base 8 de la convocatòria estableix que la selecció del candidat es realitzarà per l'òrgan tècnic designat per la Sotssecretaria de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, en virtut del que disposa l'apartat dotzé del II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, el qual també regula la seua composició.

D'acord amb això, a proposta de la Direcció de l'Institut Valencià d'Art Modern i en virtut de la competència atribuïda per l'apartat dotzé del II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, resolc:



Nomenar les persones que compondran l'òrgan tècnic de selecció del procés selectiu previst en la convocatòria 3/2018.



Titulars:

– President: Manuel Segado, director del Centre d'Art Dos de Mayo.

– Secretari: Sergio Rubira, subdirector general de Col·lecció i Exposicions.

– Vocals:

Beatriz Erráez, Centre-Museu Basc d'Art Contemporani.

Tania Pardo, professora d'Història de l'Art de la UCM, i responsable d'exposicions de la Casa Encendida.



Suplents:

– President: Manuel Olveira, director del Museu d'Art Contemporani de Castella i Lleó (MUSAC).

– Secretari: Josep Salvador, conservador.

– Vocals:

Juan Álvarez Reyes, director del Centre Andalús d'Art Contemporani.

Tatiana Sentamans, vicerectora de Cultura i Extensió Universitària Universitat Miguel Hernández.



Contra la present resolució que posa fi a la via administrativa es podrà interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de publicar-se en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana davant del mateix òrgan que ha dictat l'acte, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124, de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o, directament, un recurs contenciós administratiu davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de publicar-se en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana conforme al que estableixen els articles 10, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



Tot això sense perjudici que les persones interessades puguen exercitar-ne qualsevol altre que consideren procedent.



València, 9 de gener de 2019.– El sotssecretari de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport: José Vicente Villar Rivera.

Mapa web