Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ 32/2021, de 26 de gener, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual es convoca la provisió temporal de diferents llocs de treball vacants de naturalesa funcionarial de l'Agència, per funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9012 de 03.02.2021
Número identificador:  2021/857
Referència Base de Dades:  000981/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO



RESOLUCIÓ 32/2021, de 26 de gener, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual es convoca la provisió temporal de diferents llocs de treball vacants de naturalesa funcionarial de l'Agència, per funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques. [2021/857]



I.  La Llei 11/2016, de 28 de novembre, de la Generalitat, de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat València (DOGV 7928, 30.11.2016), en el seu article 29.1, reserva l'exercici dels llocs de treball d'aquesta, a funcionaris i funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques.

L'apartat segon de l'esmentat article sotmet la provisió dels llocs de treball de l'Agència a les normes de la Llei de funció pública valenciana, per la qual cosa caldrà estar a allò regulat per la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana (d'ara en avant LOGFPV).

II. L'article 61.3 del Reglament de funcionament i règim interior de l'Agència (DOGV 8582, 02.7.2019), en relació a les formes de provisió de llocs de treball, preveu que «Quan per raons d'urgència calga ocupar un lloc vacant, es podrà adscriure provisionalment, mitjançant els procediments de comissió de serveis o adscripció provisional, a un funcionari o funcionària de carrera per al seu acompliment pel temps indispensable fins que es cobrisca definitivament».

III. Es troben vacants i pendents de provisió definitiva els llocs de treball número 26, 29, 30, 32, 35, 42 i 43, d'acord amb la vigent relació de llocs de treball aprovada per Resolució de 19 d'agost de 2019, del director de l'Agència (DOGV 8624, 30.8.2019), modificada per les Resolucions núm. 93/2020, de 8 d'abril (DOGV 8789, 15.4.2020), núm. 610/2020, d'11 de desembre i núm. 630/2020, de 16 de desembre (DOGV 8985, 29.12.2020).

Així mateix, els llocs de treball número 36 i 28 quedaran vacants a partir de l'1 de febrer i 15 de febrer, respectivament, per incorporació a la seua administració d'origen dels funcionaris que els exerceixen en règim de comissió de serveis.

Les característiques i funcions dels assenyalats llocs, són les que s'especifiquen en l'annex I de la present resolució.

IV. El sistema de provisió d'aquests llocs de treball és el de concurs específic, obert a funcionaris d'altres Administracions Públiques, conforme al que es disposa en l'article 100.3 de la LOGFPV i la citada relació de llocs de treball de l'Agència.

No obstant això, es troba pendent de negociació en l'actualitat, el barem de mèrits aplicable a la provisió de llocs d'aquesta Agència mitjançant el sistema de concurs específic, tal com consta en l'expedient electrònic 2020/C54_01/000002, resultant urgent acudir a la provisió temporal dels assenyalats llocs, en tant no es procedisca a la seua provisió definitiva, amb la finalitat de procurar l'equip tècnic necessari que possibilite el compliment dels fins que la llei atribueix a l'Agència a través de les seues unitats administratives. Aquesta situació motiva i justifica la provisió temporal dels llocs de treball en tant es possibilita la seua provisió definitiva a través de la convocatòria dels corresponents concursos específics.

L'article 104 de la LOGFPV, regula la comissió de serveis com a forma temporal de provisió de llocs de treball que procedeix, entre altres casos, quan es troben pendents de la seua provisió definitiva; el que esdevé en el present cas.

Estableix l'apartat 2 del citat article que no es podrà romandre més de dos anys en comissió de serveis en els llocs de treball que es troben en aqueixa situació, la forma de provisió de la qual siga la de concurs de mèrits, exigint el seu apartat 4 que el personal funcionari haurà de reunir els requisits reflectits en les corresponents relacions de llocs de treball.



En virtut d'això, de conformitat amb el que es disposa en els articles 99 i següent de la Llei 10/2010, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i en exercici de les atribucions conferides per l'article 29 de la Llei 11/2016, de 28 de novembre, de la Generalitat, de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana i, pels articles 13.1.d i 61 del seu Reglament de funcionament i règim interior, de 27 de juny de 2019, resolc:



Primer

Convocar la provisió temporal dels llocs de treball vacants de naturalesa funcionarial d'aquesta agència que s'assenyalen en l'annex I, per funcionaris i funcionàries d'altres administracions públiques, mitjançant comissió de serveis.

Per a l'acompliment en comissió de serveis d'un lloc de treball, el personal funcionari de carrera haurà de pertànyer al mateix subgrup i reunir els requisits exigits en la relació de llocs de treball d'aquesta Agència.



Segon

Acordar, ja que les persones aspirants han de reunir la consideració de funcionaris de carrera en servei actiu i, per tant, es pressuposa el seu accés i disponibilitat de mitjans electrònics, que la presentació d'instàncies s'efectue únicament a través del registre electrònic d'aquesta Agència:

https://sede.antifraucv.es/opencms/opencms/sede

S'hi haurà d'indicar com a òrgan al qual es dirigeix la instància, la Unitat de Gestió Administrativa, i concretar el lloc o llocs a què es refereix la seua sol·licitud, en aquest últim cas, fent constar l'ordre de preferència.

Únicament es prendran en consideració aquelles sol·licituds que s'ajusten al model de referència (annex II).

A la sol·licitud s'acompanyarà:

Annex III. Declaració responsable del compliment dels requisits de titulació i formació i mèrits de formació.

Annex IV. Declaració responsable acreditativa de l'experiència com a requisit.

En l'annex IV s'especificaran el temps, les funcions i característiques del lloc de treball que exerceix o haguera exercit en l'administració pública, com a similars o idèntiques al lloc al qual opta.



No s'admetran aquelles sol·licituds que en el moment de la seua presentació no incloguen les declaracions responsables degudament subscrites i emplenades a què es refereixen els annexos III i IV.

Els citats documents, annexos II, III i IV es troben disponibles en la pàgina web de l'Agència https://www.antifraucv.es/portal-de-transparencia/informacio-institucional/ i en Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica.



Tercer

Els i les sol·licitants seleccionats aportaran la documentació original acreditativa de la formació i/o titulació indicada en l'annex III, i certificat acreditatiu de l'experiència declarada, en el termini de 10 dies hàbils des que foren requerits, a l'efecte d'iniciar amb la seua administració d'origen la corresponent comissió de serveis, sol·licitant-se el corresponent acte administratiu pel qual s'autoritza la seua adscripció provisional en comissió de serveis en aquesta Agència. La seua no presentació o inexactitud respecte de la declarada, dins del termini indicat, determinarà la seua exclusió del procés de provisió.

Les successives publicacions s'efectuaran a través de la pàgina web de l'Agència i el seu tauler d'anuncis de la Seu Electrònica.



Quart

Els i les sol·licitants que no siguen seleccionats per a la provisió temporal dels llocs de treball oferits, es podran tindre en compte per a proveir noves vacants que puguen produir-se respecte de llocs d'igual classificació professional, durant el termini màxim d'un any a comptar des de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Cinqué

El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



València, 26 de gener de 2021.– El director de l'Agència: Joan A. Llinares Gómez.

Mapa web