Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Albal. Convocatòria i bases del procés selectiu per a la provisió de quatre places d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9013 de 04.02.2021
Número identificador:  2021/820
Referència Base de Dades:  001022/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Albal



Convocatòria i bases del procés selectiu per a la provisió de quatre places d'agent de policia local. [2021/820]

Per Decret número 2020/1602, de data 20 de juliol de 2020, que va modificar el 2019/1853, de data 9 d'agost de 2019, de l'Alcaldia de l'Ajuntament d'Albal (València), s'ha convocat procés selectiu i s'han publicat les bases per a la provisió en propietat de quatre places d'agent de la policia local:



Personal funcionari en propietat.

Nombre de places: quatre.

Escala: bàsica d'administració especial.

Subescala: serveis especials.

Classe: policia local.

Categoria: agent.

Forma de provisió: dues places de torn lliure per oposició, i dues places de mobilitat, per concurs.



Les bases que regeixen la convocatòria es van publicar íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de València número 222, de 18 de novembre de 2020.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir del següent al de la publicació d'aquest anunci. Les sol·licituds presentades arran de la convocatòria publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 8650, de 7 d'octubre 2019, seran considerades com presentades (no sent necessària una nova presentació) sense perjudici a les presentades arran de la present publicació.

Així mateix, es publica un extracte de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (indicant que el termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de l'extracte de la convocatòria en el DOGV).

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de València (quan siga procedent) i en la web i tauló electrònic d'edictes de l'Ajuntament d'Albal.



Albal, 27 de gener de 2021.– L'alcalde: Ramón Marí Vila.

Mapa web