Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 18 de gener de 2019, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual es convoca la provisió, pel sistema de lliure designació, d'un lloc de treball vacant de naturalesa funcionarial a l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, cap de Servei de Generalitat i Sector Públic Autonómic. Convocatòria número 2/2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8477 de 01.02.2019
Número identificador:  2019/946
Referència Base de Dades:  001044/2019
 



RESOLUCIÓ de 18 de gener de 2019, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual es convoca la provisió, pel sistema de lliure designació, d'un lloc de treball vacant de naturalesa funcionarial a l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, cap de Servei de Generalitat i Sector Públic Autonómic. Convocatòria número 2/2019.

[2019/946]



De conformitat amb l'article 80 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i l'article 102.1 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana (des d'ara LOGFPV), el procediment de lliure designació amb convocatòria pública consisteix en l'apreciació discrecional per l'òrgan competent de la idoneïtat de les persones candidates en relació amb els requisits exigits per l'exercici del lloc. Així mateix, el Reial decret legislatiu 5/2015 estableix que les lleis de desenvolupament d'aquest establiran els criteris per a determinar els llocs que, per la seua especial responsabilitat i confiança, puguen cobrir-se pel procediment de lliure designació amb convocatòria pública.



Vist que hi ha un lloc de treball vacant en l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana (des d'ara, l'Agència) el sistema de provisió del qual és el de lliure designació, d'acord amb el que disposa l'article 102 de la LOGFPV, i en la relació de llocs de treball de l'Agència, aprovada per Resolució d'1 de març de 2018, del director de l'Agència (DOGV 8247, 05.03.2018), modificada per Resolució de 30 de novembre de 2018 (DOGV 8460, 09.01.2019).

En ús de les atribucions conferides per l'article 26 de la Llei 11/2016, de 28 de novembre, de la Generalitat, de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana i el nomenament de la Presidència de Les Corts mitjançant Resolució de 29 de maig de 2017 (DOGV 8052, 31.05.2017), resolc:





Primer

Convocar per a la seua provisió pel sistema de lliure designació el lloc de treball que s'indica a continuació.



Segon

Aprovar les bases que regiran la present convocatòria i que figuren a l'annex I.



Tercer

Aprovar la sol·licitud d'admissió per a la provisió de llocs de treball pel sistema de lliure designació, que figura com a annex II d'aquesta resolució.



Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, les persones interessades podran interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació. Així mateix, amb caràcter potestatiu, es podrà interposar recurs de reposició, en el termini d'un mes des de l'endemà de la seua publicació, davant del mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que les persones interessades puguen exercitar, si és el cas, qualsevol altra acció que estimen procedent.





València, 18 de gener de 2019.– El director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana: Joan A. Llinares Gómez.





ANNEX I

Bases de la convocatòria



Primera. Requisits de participació

1. Podrà participar en aquesta convocatòria el personal funcionari de carrera de les diferents administracions públiques, que reunisca els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en particular, els requisits per a la provisió del lloc de treball que es detalla en la convocatòria que s'efectua a través de la present resolució.

2. Els requisits de participació s'han de reunir en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantindre's fins a la presa de possessió.



Segona. Funcions del lloc

Són funcions del lloc de treball de cap de Servei de Generalitat i Sector Públic Autonòmic, adscrit a la Direcció d'Anàlisi i Investigació, les que seguidament s'esmenten:

a) Tractar i analitzar la informació susceptible de donar lloc a actuacions d'investigació.

b) Proposar la planificació de les gestions indagatòries.

c) Realitzar l'activitat investigadora.

d) Elaborar les propostes d'informes d'investigació i les resolucions que posen fi al procediment d'investigació.

e) Fer el seguiment de les actuacions i recomanacions adoptades.



f) Gestionar i col·laborar amb l'equip de suport per al desenvolupament d'aquestes funcions.

g) Col·laborar en les activitats de formació i de difusió que se li encomanen.

h) Qualssevol altres que la Direcció d'Anàlisi i Investigació, així com el director o directora de l'Agència li assignen.



Tercera. Sol·licituds de participació

1. La sol·licitud, adaptada al model que es publica a l'annex II i que es troba disponible a la pàgina web de l'Agència https://www.antifraucv.es/convocatories-provisio/, es presentarà, preferentment, al Registre de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana (c/ Navellos, 14, 3, 46003 València) en horari de 09.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres, o a través de qualsevol altre dels mitjans que preveu l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



En el cas de no ser objecte de presentació en el registre físic de l'Agència, dins del termini de presentació d'instàncies, haurà de remetre's còpia del document que acredite la remissió en termini de la sol·licitud a l'adreça de correu electrònic administracion@antifraucv.es.

2. A l'efecte de l'apreciació discrecional per la persona titular de l'Agència de la idoneïtat de les persones candidates per a l'exercici del lloc de treball, a la sol·licitud s'acompanyarà la següent documentació:



a) En relació als mèrits al·legats, currículum professional, incloent-hi preferentment els mèrits acadèmics i experiència professional en l'acompliment de llocs de treball amb funcions similars al que es convoca.

b) Memòria amb una extensió màxima de 12 pàgines (6 fulls a dobles cara), tipus de lletra Arial i grandària 11, interlineat simple i marges justificats, que continga una proposta de pla d'acció d'investigació a executar el 2019, que afecte qualsevol de les matèries que poden ser identificades com a àrees de risc de conductes irregulars (contractació, personal, subvencions, concessions, urbanisme), d'acord amb l'àmbit d'actuació de l'Agència, especificant:

– els objectius i les prioritats de l'acció investigadora.

– els aspectes més rellevants o crítics objecte d'investigació en cada àmbit de risc.

– les possibles solucions a plantejar, en funció dels resultats de les actuacions.

c) En relació al compliment dels requisits per participar:

– Nomenament com a funcionari/ària de carrera del grup de titulació que dona accés al lloc al qual s'opta o documentació que ho acredite, mitjançant còpia confrontada.

– Titulació corresponent a la formació exigida, si és el cas, o documentació que ho acredite, mitjançant còpia confrontada.

3. La no-aportació d'aquesta documentació suposarà l'exclusió de la persona participant en la convocatòria.

4. El termini de presentació serà de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Quarta. Comprovació del compliment dels requisits de participació



1. La persona titular de la direcció de l'Agència, a través de l'Àrea d'Administració, Gestió Econòmica i Recursos Humans, comprovarà el compliment dels requisits dels participants i, si escau, ha de requerir les persones interessades perquè en un termini de 10 dies hàbils realitzen les esmenes que siguen procedents.

2. Un vegada realitzats els tràmits anteriors, l'Àrea d'Administració, Gestió Econòmica i Recursos Humans emetrà informe preceptiu i vinculant en relació amb les sol·licituds que complisquen els requisits i el remetrà a la persona titular de la direcció de l'Agència per a la seua resolució d'acord amb el que preveu la LOGFPV.



Cinquena. Resolució de la convocatòria

1. La persona titular de la direcció de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana resoldrà de conformitat amb el que estableix l'article 102.3 de la LOGFPV, bé la seua adjudicació a la persona que considere més idònia per a l'exercici del lloc de treball convocat, bé que es declare desert, inclús existint personal que reunisca els requisits exigits, si considerara que cap persona resulta idònia per al seu exercici.

2. Amb caràcter previ a la resolució, es podran realitzar entrevistes a les persones participants en la convocatòria, per a comprovació dels mèrits al·legats i avaluació del contingut de la memòria presentada a què es refereix la base tercera punt segon, apartats a) i b) d'aquest annex, així com les habilitats i aptituds de les persones participants.



3. La resolució de nomenament es motivarà amb referència al compliment per la persona triada dels requisits exigits en la convocatòria, així com les circumstàncies i aptituds professionals que s'han tingut en compte per considerar que resulta la més idònia per a l'exercici del lloc de treball.

4. La resolució haurà d'indicar que la presa de possessió en el nou destí s'efectuarà l'endemà de la publicació de la resolució de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, llevat que en aquesta es dispose una altra data.

5. La resolució serà objecte de publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Sisena. Termini de resolució

La present convocatòria es resoldrà en un termini no superior a dos mesos, comptats des de l'endemà de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Mapa web