Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Nules. Convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'auxiliar d'administració general.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9015 de 08.02.2021
Número identificador:  2021/994
Referència Base de Dades:  001102/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO
      Descriptors toponímics: Nules



Convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'auxiliar d'administració general. [2021/994]

Expedient: 2803/2020

Per la Resolució de l'Alcaldia de 28 de gener de 2021 s'aprova la convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'auxiliar d'administració general, escala d'administració general, subescala d'auxiliar, grup C, subgrup C2, vacant en la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Nules, mitjançant el sistema de concurs oposició per promoció interna.

Aquestes bases s'han publicat íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 14, de 2 de febrer de 2021.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Així mateix, les bases íntegres de la convocatòria quedaran a disposició de les persones interessades en la seu electrònica de l'Ajuntament de Nules i en el Portal de Transparència (https://nules.sedelectronica.es).



Cosa que es fa pública perquè se'n prenga coneixement.



Nules, 2 de febrer de 2021. L'alcalde: David García Pérez.

Mapa web