Ficha disposicion

Ficha disposicion





Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8226 de 02.02.2018
Número identificador:  2018/958
Referència Base de Dades:  001143/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1



Convocatòria per a la provisió d'una plaça amb caràcter temporal de cap de l'Àrea de Recursos Humans. [2018/958]

Per mitjà del present anunci es fa pública la convocatòria per a la provisió, com a personal laboral temporal, d'una plaça de cap de l'Àrea de Recursos Humans de VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA, segons autorització mitjançant la Resolució de 19 de gener de 2018 de la Direcció General de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana.



El contracte de treball temporal, amb caràcter d'interinitat, s'estendrà fins que es procedisca a la cobertura reglamentària del lloc amb caràcter definitiu per mitjà de procés de selecció, una vegada aprovada l'oferta d'ocupació pública de VAERSA corresponent a l'exercici 2018.



Les bases de la convocatòria apareixen íntegrament publicades en el portal del candidat de VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA, https://empleo.portalvaersa.com.

La documentació acreditativa dels mèrits al·legats en el curriculum vitae per a optar a la plaça (experiència laboral, formació acadèmica, formació complementària i resta de requisits) haurà de realitzar-se durant el termini de presentació de candidatures, i no prendrà en consideració la presentada amb posterioritat. S'haurà de realitzar necessàriament a través de la plataforma informàtica destinada a això, https://empleo.portalvaersa.com, prèvia acceptació de la política de privacitat de dades de VAERSA, a fi de complir els requisits i exigències de la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal.

El termini de presentació de candidatures serà de set dies naturals. El dia d'inici del còmput del termini esmentat serà el mateix dia de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

El procés de selecció passarà per les fases següents:



Primera. Recepció de curriculum vitae i dels mèrits que acrediten el compliment dels requisits de l'oferta de treball a través del portal del candidat (https://empleo.portalvaersa.com). Autobaremació provisional de la candidatura.



Segona. Preselecció de candidatures: l'empresa procedirà a la comprovació del compliment de les bases de les candidatures del procés de selecció, i podran accedir a la següent fase (prova tècnica) tan sols aquelles candidatures que complisquen tots els requisits d'experiència laboral, titulació acadèmica, formació complementària, etc. que figuren en l'oferta de treball. Període d'al·legacions i esmena de sol·licituds. Preselecció definitiva de candidatures.



Tercera. Prova tècnica de caràcter teoricopràctic relacionada amb les funcions a exercir en la categoria professional i que es detalla en l'oferta de treball, amb la finalitat de contrastar les aptituds de les candidatures preseleccionades i els coneixements de les matèries pròpies de les places oferides. Aquesta fase tindrà caràcter eliminatori.



Quarta. Baremació provisional de les candidatures que han superat la fase de prova tècnica, que podran ser revisades a la baixa en funció de la documentació acreditativa presentada pel candidat. Període d'al·legacions i esmena de sol·licituds. Baremació definitiva de candidatures.



El resultat final del procés de selecció estarà determinat per la suma de les puntuacions obtingudes en cada una de les fases del procés de selecció:

1. Prova tècnica de caràcter teoricopràctic. Aquesta fase suposarà el 65 % de la puntuació total del procés de selecció.

2. Baremació de les candidatures en funció del perfil professional i barem de l'oferta de treball. Aquesta fase suposarà el 35 % de la puntuació total del procés de selecció.



Els successius anuncis que pertoquen relatius a aquesta convocatòria es publicaran en el portal del candidat de VAERSA.



València, 31 de gener de 2018.– El director general de VAERSA: Benjamí Maceda López,

Mapa web