Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Llista definitiva de persones admeses i excloses en eel procés selectiu per a la creació d'una de borsa de treball de tècnic o tècnica de serveis jurídics.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9016 de 09.02.2021
Número identificador:  2021/1065
Referència Base de Dades:  001144/2021
 



Llista definitiva de persones admeses i excloses en eel procés selectiu per a la creació d'una de borsa de treball de tècnic o tècnica de serveis jurídics. [2021/1065]

Mitjançant l'edicte present es fan públiques les llistes definitives de persones admeses i excloses, per al procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de tècnic/a de serveis jurídics, afecta a diversitat funcional i sense diversitat funcional, aprovades mitjançant Resolució de la regidoria delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació, número 202100215, de 4 de febrer de 2021 (2020/S712/0008).

Vist l'estat de tramitació de l'expedient administratiu relatiu al procés de selecció per a la creació d'una borsa de treball de tècnic/a de serveis jurídics, afecta a diversitat funcional i sense diversitat funcional (2020/S712/0008).

Vist el contingut de les bases d'aplicació publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València número 226, de data 24 de novembre de 2020, extracte de les bases que obri el termini de presentació d'instàncies en el DOGV número 8967, de 4 de desembre de 2020, i després de la finalització del termini de presentació d'instàncies amb data 7 de gener de 2021.

Vistes les diligències emeses pel Gabinet d'Informació i l'auxiliar administrativa del departament de Recursos Humans on consta la presentació de les persones que han presentat instàncies per esmenar els defectes que motivaren la seua exclusió, així com l'aclariment sol·licitat per la sra. Muñoz Mayquez, pel que fa a la correcció del seu segon cognom.

Vist el que s'estableix a l'article 51 i següents de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana i 6 i següents del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, norma que desenvolupa el que estableix la Llei 10/2010, i de conformitat amb les atribucions delegades mitjançant la Resolució 1734/2019, de 31 de juliol, aquesta Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació ha resolt:



Primer

Estimar la documentació presentada per les persones interessades en el procés de constitució d'una borsa de tècnic de serveis jurídics, afecta a diversitat funcional i sense diversitat funcional, a excepció de:



– José Manuel Aparisi Torres, amb NIF ***6777**, per:

2. Falta certificat SEPE que diga si cobra o no alguna prestació i l'import.

3. Per haver manifestat que no reuneix els requisits de valencià.

5. Falta marcar casella del requisit lingüístic.

6. Falta marcar casella reuneix tots requisits.

7. Falta marcar casella de borsa treball per diversitat funcional o sense diversitat funcional.

8. No es presenta model d'instància normalitzada.



– Esther Ferrandis Naixes, amb NIF ***9032**, per:

1. Falta presentar vida laboral.

2. Falta certificat SEPE que diga si cobra o no alguna prestació i l'import.



Segon

Aprovar les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses de la borsa de treball de tècnic/a de serveis jurídics, afecta a diversitat funcional i sense diversitat funcional, i que estaran exposades en la pàgina web i en el tauler d'edictes de l'Ajuntament.

– Llista definitiva de persones admeses de la borsa de treball de tècnic/a de serveis jurídics, afecta a diversitat funcional: cap.

– Llista definitiva de persones excloses de la borsa de treball de tècnic/a de serveis jurídics, afecta a diversitat funcional: cap.

– Llista definitiva de persones admeses de la borsa de treball de tècnic/a de serveis jurídics, no afecta a diversitat funcional:



Ordre DNI Nom i cognoms

1 ***3521** M. Gloria Muñoz Ventura

2 ***9048** Jordi Martínez Carrasco

3 ***0327** Marina Muñoz Mayquez

4 ***5538** Altea Royo Vila

5 ***0038** Raúl Macías Carballido

6 ***5784** Raúl López Izquierdo

7 ***0291** Ferrán del Alcázar Indarte

8 ***9109** Amelia Paz Martínez López







– Llista definitiva de persones excloses de la borsa de treball de tècnic/a de serveis jurídics, no afecta a diversitat funcional:



Ordre DNI Nom iI cognoms

1 ***6777** José Manuel Aparisi Torres

2 ***9032** Esther Ferrandis Naixes







Tercer

Publicar les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses en el DOGV, en la pàgina web municipal i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Xirivella, segons el que estableixen les bases de la convocatòria.



Quart

Mantenir la convocatòria de la data per a la realització de la prova feta pública en la llista provisional de persones admeses i excloses (DOGV de 18 de gener de 2021).



Xirivella, 4 de febrer de 2021.– El regidor delegat de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Treball: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web