Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Aldaia. Bases del procediment selectiu per a la provisió del lloc d'arquitecte o arquitecta, reservat a personal funcionari de carrera obert a altres administracions públiques.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9018 de 11.02.2021
Número identificador:  2021/983
Referència Base de Dades:  001214/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Aldaia



Bases del procediment selectiu per a la provisió del lloc d'arquitecte o arquitecta, reservat a personal funcionari de carrera obert a altres administracions públiques. [2021/983]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 15, de data 25 de gener de 2021, apareix publicat un edicte de les bases reguladores del procediment de provisió del concurs específic de mèrits del lloc d'arquitecte/a adscrit a l'oficina tècnica de l'Àrea d'Urbanisme, reservat a personal funcionari de carrera obert a altres administracions públiques.

El termini de presentació d'instàncies de la convocatòria quedarà obert quan el corresponent anunci es publique en el Boletín Oficial del Estado.

El text íntegre de les bases està publicat en el tauler d'edictes de l'Ajuntament d'Aldaia (situat a la plaça de la Constitució, número 10, d'Aldaia), en el tauler virtual, en el Portal de Transparència i en la pàgina web municipal.



Aldaia, 25 de gener de 2021.– L'alcalde: Guillermo Luján Valero.

Mapa web