Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Beniparrell. Bases i convocatòria del procediment selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'arquitecte o arquitecta.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9018 de 11.02.2021
Número identificador:  2021/1063
Referència Base de Dades:  001216/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Beniparrell



Bases i convocatòria del procediment selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'arquitecte o arquitecta. [2021/1063]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 218, de data 12 de novembre de 2020, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir una plaça d'arquitecte/a, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, grup A, subgrup A1, mitjançant el sistema d'oposició, en torn lliure.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals a comptar des de l'endemà a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de València, en el tauler d'anuncis i en la pàgina web de l'Ajuntament de Beniparrell, www.beniparrell.es



Beniparrell, 4 de febrer de 2021.– L'alcalde: Salvador Masaroca Delhom.

Mapa web