Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Callosa de Segura. CORRECCIÓ d'errades de les bases que regeixen el procediment de promoció interna per a cobrir dues places d'oficial o oficiala de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9018 de 11.02.2021
Número identificador:  2021/1194
Referència Base de Dades:  001217/2021
 



CORRECCIÓ d'errades de les bases que regeixen el procediment de promoció interna per a cobrir dues places d'oficial o oficiala de policia local. [2021/1194]

Mitjançant la Resolució d'alcaldia número 2020-1025, dictada en data 29 de desembre de 2020, s'ha disposat el següent:

Havent sigut aprovades per la Junta de Govern Local, el 22 de març de 2019, les bases que han de regir el procediment de promoció interna de dues places vacants d'oficial de la Policia Local de l'Ajuntament de Callosa de Segura, i foren publicades en el BOP d'Alacant número 74, de data 16 d'abril de 2019, i en el DOGV número 8559, de data 30 de maig de 2019, i publicat extracte en el BOE número 230, en data 27 d'agost de 2020.

Advertit l'Ajuntament per l'Agència Valenciana d'Emergències d'errors materials, en concret, els següents:



1. En la base segona, respecte als requisits dels aspirants, en el punt a s'haurà d'eliminar la referència a la prestació de, com a mínim, 2 anys de serveis com a funcionari de carrera, ja que l'exigència afegida a ser personal funcionari de carrera està establida en el punt b i es refereix a la permanència.

On diu:

«a) Ser funcionari de carrera de l'Ajuntament de Callosa de Segura, i haver prestat com a mínim dos anys de serveis com a funcionari de carrera, ocupant plaça enquadrada en la subescala de serveis especials, escala bàsica, categoria agent de la policia local»;

Ha de dir:

«a) Ser funcionari de carrera de l'Ajuntament de Callosa de Segura, ocupant plaça enquadrada en la subescala de serveis especials, escala bàsica, categoria agent de la policia local».



2. En la base tercera, respecte a la presentació d'instàncies i esmena:



On diu:

«3.1. Publicitat

Les bases específiques de la present convocatòria es publicaran íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, i en extracte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el Boletín Oficial del Estado, sent la publicació en aquest últim butlletí la que òbriga el termini de 20 dies per a la presentació d'instàncies»;

Ha de dir:

«Les bases específiques de la present convocatòria es publicaran íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, i en extracte, en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el Boletín Oficial del Estado. La sol·licitud de participació en les proves selectives, ajustada al model normalitzat que s'indica en la convocatòria, haurà de presentar-se, per mitjans telemàtics en el termini de 20 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana».



3. En la base quarta, un tribunal compost per un nombre parell de membres incompleix l'article 11 del Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració general de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració general de l'Estat, per la qual cosa l'Ajuntament proposa d'ofici que el tribunal estiga compost per un nombre imparell de membres.



Respecte al tribunal qualificador, quant a la proposta de dues vocals per part de l'Agència, s'haurà de tindre en compte el que es preveu sobre aquest tema en l'article 52.1.a de la Llei 17/2017:

Article 52. Participació en els processos de selecció

1. L'òrgan autonòmic que tinga atribuïda la titularitat de la competència en matèria de seguretat participarà en els processos de selecció i promoció de les diferents escales en els cossos de policia local, de la següent forma:

a) Mitjançant la proposta de, almenys, dos integrants perquè es nomenen en els tribunals per les alcaldies.

On diu:

«El tribunal qualificador estarà integrat pels següents membres, tots ells amb veu i vot:

President: un funcionari de carrera al servei d'aquesta o una altra Administració, nomenat, per l'alcalde amb titulació igual o superior a l'exigida per a la plaça que es convoca.

Vocals:

– Un tècnic d'administració general, designat pel president de la Corporació.

– Un vocal designat per la Direcció General de la Generalitat Valenciana competent en matèria de policia local, qui actuarà a títol individual, no representant a aquesta.

– Un vocal designat per la Direcció General de la Generalitat Valenciana competent en matèria d'administració local, qui actuarà a títol individual, no representant a aquesta.

– Un funcionari pertanyent al cos de la policia local de Callosa de Segura, amb igual o superior titulació exigida a les places convocades.



Secretari: el secretari de la Corporació o funcionari de carrera de l'Ajuntament de Callosa de Segura en qui delegue, que actuarà a més com a vocal»;

Ha de dir:

«El tribunal qualificador estarà integrat pels següents membres, tots amb veu i vot:

1. President: un funcionari de carrera al servei d'aquesta o una altra administració, nomenat per l'alcalde, amb titulació igual o superior a l'exigida per a la plaça que es convoca.

2. Secretari: el secretari de la corporació o funcionari de carrera de l'Ajuntament de Callosa de Segura en qui delegue, que actuarà, a més, com a vocal.

3. Vocals (3 membres):

– 2 vocals designats per l'Agència Valenciana de Seguretat i Emergències, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.



– 1 funcionari pertanyent al cos de la Policia Local de Callosa de Segura, amb igual o superior titulació exigida a les places convocades».





De conformitat amb l'article 109 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 21.1.h de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, aquesta alcaldia ha resolt:



Primer

Corregir els errors en la redacció transcrita.



Segon

Publicar la correcció d'errors en el BOP.



Tercer

Publicar en el DOGV l'obertura d'un nou termini d'inscripció i al·legacions, per 20 dies hàbils.



Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Callosa de Segura, 7 de gener de 2021.– L'alcalde president: Manuel Martínez Sirvent.

Mapa web