Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament del Puig de Santa Maria. Bases i convocatòria per a la provisió en propietat de dues places d'administració general, subescala administrativa, grup C, subgrup C1, per promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8481 de 07.02.2019
Número identificador:  2019/813
Referència Base de Dades:  001235/2019
 



Bases i convocatòria per a la provisió en propietat de dues places d'administració general, subescala administrativa, grup C, subgrup C1, per promoció interna. [2019/813]

Mitjançant la Resolució d'Alcaldia número 2018/1966, de 21 de desembre, es van aprovar les bases i la convocatòria per a la provisió en propietat de dues places corresponents a l'escala d'administració general, subescala administrativa, grup C, subgrup C1, per torn de promoció interna, vacants en la plantilla de personal d'aquest ajuntament.



Aquesta convocatòria es regirà per les bases específiques que se citen, que estaran a disposició de les persones interessades en la pàgina web de l'Ajuntament (www.elpuig.es).

El termini de presentació de sol·licituds per a prendre part en les proves selectives serà l'especificat en les bases i es comptarà des de l'endemà de la publicació de l'anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Les instàncies de participació estaran a disposició de les persones interessades en la pàgina web de l'Ajuntament (www.elpuig.es) i podran presentar-se en el Registre General de l'Ajuntament o en qualsevol de les formes establides en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Cosa que es fa pública de conformitat amb el que disposa l'article 6 del Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què ha d'ajustar-se el procediment de selecció dels funcionaris de l'administració local.



El Puig de Santa Maria, 25 de gener de 2019.– L'alcaldessa presidenta: Luisa Salvador Tomás.

Mapa web