Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 11 de febrer de 2021, de la directora gerent de la Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, de la convocatòria pública d'ocupació per a la contractació d'una persona responsable superior de gestió en la Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de la Comunitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9020 de 15.02.2021
Número identificador:  2021/1293
Referència Base de Dades:  001293/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de la Comunitat Valenciana
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau



RESOLUCIÓ de 11 de febrer de 2021, de la directora gerent de la Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, de la convocatòria pública d'ocupació per a la contractació d'una persona responsable superior de gestió en la Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de la Comunitat Valenciana. [2021/1293]

El tribunal d'avaluació i resolució de convocatòries de la Fundació La Fe, constituït a aquest efecte i en sla essió celebrada el dia 11 de febrer de 2021, va resoldre la convocatòria per a aquest contracte.

Vistes les sol·licituds presentades i baremats els candidats, s'adjudica el contracte a:

Candidat: María José Carrión Martínez, 8,90 punts

Suplent 1: Verónica García Martínez, 8,58 punts



I per deixar-ne constància i als efectes oportuns, se signa aquesta resolució en la data indicada més amunt.

Davant la resolució de les convocatòries, s'obri un termini de 5 dies naturals per a presentar al·legacions després de la data de publicació de la resolució en el web de l'IIS La Fe. Només s'admetran les al·legacions realitzades en termini, presentades per escrit, en el registre d'entrada de l'IIS La Fe.

Serà imprescindible que, en aquestes, es faça constar les dades completes del/de la recurrent, adreça i telèfon de contacte i motiu de l'al·legació. No s'admetran al·legacions que manquen de les dades i la motivació esmentada més amunt, o que aquesta siga incoherent o irrespectuosa. El tribunal resoldrà en un termini no superior a 20 dies hàbils mitjançant un escrit motivat dirigit al reclamant.



València, 11 de febrer de 2021.– La directora gerent de la Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe: Sonia Galdón Tornero.

Mapa web