Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Manises. Extracte de les bases per a cobrir una plaça de treballador social o treballadora social



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8229 de 07.02.2018
Número identificador:  2018/769
Referència Base de Dades:  001303/2018
 



Extracte de les bases per a cobrir una plaça de treballador social o treballadora social (tècnic/a mitjà/ana de serveis socials), pertanyent al grup A, subgrup A2, vacant en la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Manises, mitjançant el sistema de concurs oposició pel torn lliure. [2018/769]

Han sigut publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València número 236, de 12 de desembre de 2017, les bases específiques que han de regir la provisió en propietat de la plaça següent:

– Una plaça de personal treballador o treballadora social (tècnic de serveis socials), pertanyent al grup A, subgrup A2, escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnics mitjans, mitjançant el sistema de concurs oposició pel torn lliure, de conformitat amb l'acord adoptat per la Junta de Govern Local en la sessió celebrada el dia 16 de novembre de 2017.

Així mateix, s'ha aprovat la convocatòria del procés selectiu de referència pel Decret d'Alcaldia 2017/3812, de 19 de desembre.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les bases completes de la convocatòria es troben a disposició dels interessats en el Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament de Manises, en el tauler d'edictes i en la seua pàgina web www.manises.es.



Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València, en el tauler d'edictes i en la pàgina web indicada.



Manises, 26 de desembre de 2017.– El regidor delegat de l'Àrea d'Economia i Modernització: Manuel Gutiérrez Liébana.

Mapa web