Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Rafal. Convocatòria del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça d'agent de la policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9021 de 16.02.2021
Número identificador:  2021/1269
Referència Base de Dades:  001355/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Rafal



Convocatòria del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça d'agent de la policia local. [2021/1269]

La Junta de Govern d'aquest ajuntament, en la sessió celebrada en data 17.07.2020, ha acordat l'aprovació de les bases i convocatòria del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça d'agent de la policia local de Rafal, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials i classe de policia local i els seus auxiliars, mitjançant el sistema d'oposició, en torn lliure.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 245, de data 24.12.2020, apareixen publicades les bases de la convocatòria del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça d'agent de la policia local de Rafal, per oposició lliure.

Les bases de la present convocatòria i el model d'instància corresponent estan exposades al tauler d'anuncis del web municipal (www.rafal.es) i a l'Ajuntament, situat a la plaça d'Espanya, 1, de Rafal.



En el Boletín Oficial del Estado número 21, de data 25.01.2021, apareix publicat un extracte de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis relatius a la convocatòria es publicaran en el tauler d'edictes i en la pàgina web oficial de l'Ajuntament de Rafal (https://www.rafal.es) i, si escau, en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant.

Cosa que es fa pública per a general coneixement i efectes oportuns.





Rafal, 28 de gener de 2021.– L'alcalde president: Manuel Pineda Cuenca.

Mapa web