Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 8 de febrer de 2018, de la Presidència de la Generalitat, per la qual es modifica el sistema de provisió dels llocs de secretaria, intervenció, tresoreria, oficialia major i viceintervenció de la Diputació Provincial de València.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8231 de 09.02.2018
Número identificador:  2018/1259
Referència Base de Dades:  001448/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Presidència de la Generalitat
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: Diputació Provincial de València, A/A1, relació de llocs de treball



RESOLUCIÓ de 8 de febrer de 2018, de la Presidència de la Generalitat, per la qual es modifica el sistema de provisió dels llocs de secretaria, intervenció, tresoreria, oficialia major i viceintervenció de la Diputació Provincial de València. [2018/1259]

Els llocs de treball de secretaria, intervenció, tresoreria, oficialia major i viceintervenció de la Diputació Provincial de València estan classificats segons el sistema de provisió de lliure designació, d'acord amb l'establit en els articles 27 i següents del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'administració local amb habilitació de caràcter nacional.



Segons el certificat de la Secretaria de la Diputació Provincial de València, el Ple va adoptar, amb data 21 de novembre de 2017, l'acord de modificar la relació de llocs de treball de la Diputació Provincial de València, en el sentit de canviar el sistema de provisió establit per als llocs de personal funcionari reservats a personal funcionari amb habilitació nacional anteriorment mencionats, al sistema de provisió de concurs de mèrits, i es justifica aquesta decisió en el fet que l'apartat 6 de l'article 92 bis de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, en la redacció donada per la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'administració local, estableix que el concurs serà el sistema normal de provisió dels llocs de treball.



Cal assenyalar que en l'actualitat, els llocs d'intervenció i tresoreria no tenen titular i estan proveïts temporalment pel sistema de comissió de serveis, no així els de secretaria, oficialia major i viceintervenció, que sí que tenen un titular.

Amb data 12 de gener de 2018, va tindre entrada en el registre de la Presidència de la Generalitat, l'escrit del diputat de l'Àrea d'Administració General i Transparència de la Diputació Provincial de València, en què se sol·licitava la modificació en la classificació dels llocs de treball referenciats, en el sentit de determinar la forma de provisió d'aquests llocs pel sistema de concurs de mèrits.

Segons el certificat de la Secretaria de data 18 de gener de 2018, consta en l'expedient l'acreditació del compliment del tràmit d'audiència a les persones interessades, sense que s'haja produït cap al·legació.



Així mateix, consta en l'expedient la publicació de l'edicte sobre aprovació de l'acord plenari mencionat en el Butlletí Oficial de la Província de València número 231, de data 1 de desembre de 2017.

Vista la disposició addicional primera del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'administració local amb habilitació de caràcter nacional, segons la qual les modificacions en la classificació o forma de provisió dels llocs efectuats a l'empara del reial decret mencionat no afectaran els destins dels qui els exerciren amb caràcter definitiu.



Vistos els antecedents indicats, i en virtut del que disposen els articles 164.1, 166, 167, 168, 169, 170 i 172 de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de règim local de la Comunitat Valenciana, i també els articles 2, 6 i 24 del Decret 32/2013, de 8 de febrer, del Consell, pel qual es regula el règim jurídic del personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, i de conformitat amb la Resolució de 12 de febrer de 2016, del president de la Generalitat, per la qual es deleguen determinades atribucions en distints òrgans de l'Administració de la Generalitat (DOGV 7722, 17.02.2016), resolc:



Primer

Modificar el sistema de provisió dels llocs de secretaria i oficialia major, pertanyents a la Diputació Provincial de València, actualment establit, al sistema de concurs de mèrits entre personal funcionari d'administració local amb habilitació de caràcter nacional, pertanyent a la subescala de Secretaria, categoria superior.







Segon

Modificar el sistema de provisió dels llocs d'intervenció i viceintervenció, pertanyents a la Diputació Provincial de València, actualment establit, al sistema de provisió de concurs de mèrits entre personal funcionari d'administració local amb habilitació de caràcter nacional, pertanyent a la subescala d'intervenció tresoreria, categoria superior.





Tercer

Modificar el sistema de provisió del lloc de Tresoreria de la Diputació Provincial de València, actualment establit, al sistema de concurs de mèrits entre el personal funcionari d'administració local amb habilitació de caràcter nacional, pertanyent a la subescala d'Intervenció Tresoreria, amb indistinta categoria.



Quart

Els canvis del sistema de provisió d'aquests llocs no afectaran els qui els estigueren exercint definitivament, per la qual cosa els titulars dels llocs de secretaria, oficialia major i viceintervenció podran romandre en els llocs fins al seu cessament en la lliure designació.





Contra aquesta resolució podran interposar-se els recursos següents:





a) Directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de València o davant del Jutjat Contenciós Administratiu en la circumscripció del qual tinga la persona demandant el seu domicili, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, de conformitat amb el que disposen els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



b) Potestativament, recurs de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, tenint en compte que no és possible simultaniejar el recurs contenciós administratiu i el potestatiu de reposició.



c) En el cas que la persona interessada siga una administració pública, no es pot interposar recurs en via administrativa, i això sense perjuí de la possibilitat d'efectuar el requeriment al qual es refereix l'article 44 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Tot això sense perjuí que les persones interessades puguen exercitar qualsevol altra via que hi estimen oportuna.



València, 8 de febrer de 2018.– El president, p. d. (R 12.02.2016; DOGV 17.02.2016), el secretari autonòmic de Presidència: Andreu Ferrer Bautista.

Mapa web