Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Benifaió. Modificació de les bases del procés de selecció d'agents de policia local per consolidació d'ocupació temporal i obertura d'un nou termini de presentació de sol·licituds.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8741 de 17.02.2020
Número identificador:  2020/1225
Referència Base de Dades:  001572/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Benifaió



Modificació de les bases del procés de selecció d'agents de policia local per consolidació d'ocupació temporal i obertura d'un nou termini de presentació de sol·licituds. [2020/1225]

En el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 26, de 7 de febrer de 2020, s'ha publicat acord de suspensió del termini de presentació de sol·licituds de participació en el procés de selecció d'agents de la Policia Local per consolidació d'ocupació temporal segons Decret d'Alcaldia núm. 48, de 14 de gener de 2020. En aquesta mateixa resolució s'han rectificat les bases i s'ha obert un nou termini de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des del següent al de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les pròpies bases.



Benifaió, 10 de febrer de 2020.– L'alcaldessa: Marta Ortiz Martínez.

Mapa web