Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 8 de febrer de 2018, de la Presidència de la Generalitat, per la qual es convoquen huit beques per a la realització de pràctiques professionals en matèria de publicitat a les dependències de la Secretaria Autonòmica de Comunicació, durant l'exercici 2018/2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8234 de 14.02.2018
Número identificador:  2018/1363
Referència Base de Dades:  001588/2018
 



RESOLUCIÓ de 8 de febrer de 2018, de la Presidència de la Generalitat, per la qual es convoquen huit beques per a la realització de pràctiques professionals en matèria de publicitat a les dependències de la Secretaria Autonòmica de Comunicació, durant l'exercici 2018/2019. [2018/1363]

Per mitjà del Decret 20/2016, de 12 de desembre, del president de la Generalitat, s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques per a la realització de pràctiques professionals a les dependències dels òrgans superiors i centres directius competents en matèria d'imatge institucional, ràdio i televisió, política informativa, impuls de l'acció interdepartamental del Consell, direcció del protocol dels actes de caràcter representatiu, relacions externes i a la Sotssecretaria de la Presidència de la Generalitat (DOGV 7950, 03.01.2017).

L'article 2 d'aquest decret estableix que la convocatòria de les beques es realitzarà mitjançant una resolució de la persona titular de la Presidència de la Generalitat sense perjudici d'una delegació de competències eventual, en els termes que preveu la Llei 1/2015, de 6 de febrer.

L'article 22 del Decret 151/2015, de 18 de setembre, del Consell, pel qual aprova el Reglament orgànic i funcional de la Presidència de la Generalitat, assigna a la Secretaria Autonòmica de Comunicació, entre altres, les competències en matèria de promoció i imatge institucional de la Generalitat.

La Resolució de 12 de febrer de 2016, del president de la Generalitat, per la qual es deleguen determinades atribucions en diferents òrgans de l'Administració de la Generalitat, en l'apartat tercer, delega en la persona titular de la Secretaria Autonòmica de Comunicació la convocatòria de les beques a què es refereix en Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, dins de l'àmbit funcional que té delegat.

En virtut del que exposa i de conformitat amb el que estableixen els articles 160.4.b i 166 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del sector públic instrumental i de subvencions, resolc:



Primer. Objecte

1. Convocar la concessió de huit beques per a la realització de pràctiques professionals en matèria de publicitat a les dependències de la Secretaria Autonòmica de Comunicació, durant l'exercici 2018/2019, per a persones amb llicenciatura o grau en Disseny Gràfic o equivalent, Ciències de la Informació, branca de Publicitat i Relacions Públiques, o grau en Publicitat i Relacions Públiques.

2. La convocatòria s'ajustarà a les bases reguladores aprovades en el Decret 20/2016, de 12 de desembre, del president de la Generalitat, pel qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques per a la realització de pràctiques professionals a les dependències dels òrgans superiors i centres directius competents en matèria d'imatge institucional, ràdio i televisió, política informativa, impuls de l'acció interdepartamental del Consell, direcció del protocol dels actes de caràcter representatiu, relacions externes i a la Sotssecretaria de la Presidència de la Generalitat, publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 7950, de 3 de gener de 2017.



Segon. Condicions de la concessió de la beca

1. El procediment de concessió d'aquestes beques es tramitarà en règim de concurrència competitiva, i regiran els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no-discriminació.

2. Per a obtindre la condició de persona beneficiària de la beca s'hauran de tindre els requisits que determina l'article 3 del Decret 20/2016, de 12 de desembre, del president de la Generalitat, al terme de presentació de les sol·licituds d'aquesta convocatòria.

3. Les pràctiques es realitzaran a les dependències de la Secretaria Autonòmica de Comunicació, de la Direcció General de Relacions Informatives i Promoció Institucional o en qualsevol organisme de la Generalitat en tot el territori de la Comunitat Valenciana. Així mateix, podran realitzar desplaçaments en funció de les necessitats formatives que s'hagen de complementar.

4. L'activitat que s'ha de desenvolupar consistirà en aquelles pràctiques formatives relacionades amb les funcions següents, d'acord amb les assignades pel Decret 151/2015, de 18 de setembre, del Consell, pel que aprova el Reglament orgànic i funcional de la Presidència de la Generalitat, sempre que siguen adequades per a adquirir formació complementària i especialització:

– Creació i normalització de logotips i manuals d'identitat corporatius.

– Propostes per a la creació de campanyes institucionals.

– Disseny i maquetació de suports gràfics i audiovisuals en línia i fora de línia.

– Gestió del gestor de continguts web.

– Qualsevol altra funció de finalitat anàloga que se li encomane.





Tercer. Finançament

1. Les beques previstes en aquesta convocatòria en matèria de publicitat es finançaran amb càrrec al programa pressupostari de la Presidència de la Generalitat 05.03.01.462.20, del capítol IV, codi de línia S2400000, dels pressupostos de la Generalitat per a l'any 2018, i el seu equivalent en el pressupost de la Generalitat de 2019, segons el desglossament inicial següent:

Import any 2018 62.933,36 €

Import any 2019 33.066,64 €

Import total màxim 96.000,00 €

2. Es procedirà al finançament de la quota d'empresa de la Seguretat Social de les persones adjudicatàries d'aquesta convocatòria, amb càrrec a les aplicacions i als codis de línia anteriors, pels imports que s'establisquen en la normativa vigent en la matèria, de conformitat amb el Reial decret 1493/2011, de 24 d'octubre, pel qual es regulen els termes i les condicions d'inclusió en el règim general de la Seguretat Social de les persones que participen en programes de formació, en desplegament del que preveu la disposició addicional tercera de la Llei 27/2011, d'1 d'agost, sobre actualització, adequació i modernització del sistema de Seguretat Social.



Quart. Quantia de les beques, règim de lliurament i justificació

A l'efecte de la quantia, el pagament i la justificació de les beques, cal ajustar-se al que estableix el títol V del Decret 20/2016, de 12 de desembre, del president de la Generalitat.



Cinqué. Duració de les beques

El període de duració de la beca començarà el dia que s'indique en la resolució de concessió, si bé no podrà començar abans del 5 de maig de 2018 i tindrà una duració de 12 mesos, a comptar del dia indicat en la mateixa, prorrogables, de conformitat amb el que preveu l'article 14.2 del Decret 20/2016, de 12 de desembre, del president de la Generalitat, sempre que existisca disponibilitat pressupostària i l'exercici de l'activitat que s'estiga efectuant així ho requerisca o aconselle.



Sisé. Termini de la sol·licitud, forma de presentació i documentació que ha d'acompanyar-se a la sol·licitud

1. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 15 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

2. La forma de presentació de les sol·licituds i la documentació que ha d'acompanyar-se, es realitzarà i s'ajustarà a allò que s'ha determinat en els articles 6 i 7 del Decret 20/2016, de 12 de desembre, del president de la Generalitat.

3. De conformitat amb el que preveu l'article 6.3 del Decret 20/2016, de 12 de desembre, del president de la Generalitat, les persones aspirants podran fer ús del servei d'assistència tècnica, a través del correu electrònic: generalitat_en_red@gva.es, que està destinat a resoldre qualsevol problema tècnic relacionat amb la presentació electrònica de la sol·licitud.



Seté. Criteris de valoració de les sol·licituds

Les sol·licituds presentades es valoraran d'acord amb els criteris establits en l'article 4, «Barem per a avaluar els mèrits personals», del Decret 20/2016, de 12 de desembre, del president de la Generalitat.



Huité. Comissió avaluadora

De conformitat amb l'article 9 del Decret 20/2016, de 12 de desembre, del president de la Generalitat, les persones que componen la comissió avaluadora per a aquesta convocatòria i d'acord amb la seua composició, són:

a) Presidència: Juan Carlos Guillén Hurtado, subdirector general de Relacions Informatives i Promoció Institucional.

b) Vocal: Margarita Vilarrasa Balanzá, cap del servei de Publicitat i Imatge Institucional.

c) Vocal: Jaime Bernácer Alpera, cap del servei de Comunicació.



d) Vocal: Belén Gimeno Bataller, cap del servei de Planificació i Anàlisi Informativa.

e) Secretària: Carmen Martínez Liétor, cap de secció de Comunicació.



Nové. Mitjans de publicació dels diversos tràmits

Les publicacions de relacions i llistes que determina el procés de selecció s'efectuaran en la seu electrònica o portal institucional de la Generalitat en internet, https://sede.gva.es, així com en la pàgina web de Presidència http://www.presidencia.gva.es.



Desé. Termini de resolució i notificació

1. El termini màxim per a dictar i publicar les resolucions serà de tres mesos, a comptar de la data de publicació de la convocatòria, sense perjudici que es puga ampliar en els termes que preveu la legislació bàsica de procediment administratiu comú. Una vegada conclòs aquest termini sense que s'haja dictat i publicat la resolució expressa, les persones interessades podran entendre desestimades les seues sol·licituds per silenci administratiu.

2. La resolució de concessió es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, amb expressió de les bases, la convocatòria, el programa i el crèdit pressupostari al qual s'imputen les beques atorgades, la relació de les persones beneficiàries, les quantitats concedides i la finalitat d'aquestes. La publicació de la resolució produirà els efectes de notificació a les persones interessades, d'acord amb el que disposa la legislació bàsica de procediment administratiu comú, i s'inserirà la informació que corresponga en la seu electrònica o portal institucional de la Generalitat en internet, https://sede.gva.es, així com en la pàgina web de la Presidència de la Generalitat, www.presidencia.gva.es.



Onze. Recursos

La resolució de concessió de la beca que es dicte d'acord amb aquesta convocatòria, posarà fi a la via administrativa, i contra aquesta es podrà interposar recurs potestatiu de reposició davant de l'òrgan que la va dictar en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació o bé, directament, recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació de la resolució, de conformitat amb el que disposa l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que s'utilitze qualsevol altra via que es considere oportuna.



Dotze. Efectes

Aquesta resolució produirà efecte l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Contra aquesta resolució de convocatòria, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, dins del termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la publicació, davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, si bé es podrà interposar, potestativament, recurs de reposició davant de la Presidència de la Generalitat en el termini d'un mes, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



València, 8 de febrer de 2018.– El president de la Generalitat, p. d. (R 12.02.2016, del president de la Generalitat, de delegació d'atribucions; DOGV 17.02.2016), el secretari autonòmic de Comunicació: José María Vidal Beltrán.

Mapa web